marți, 16 septembrie 2014

Mona. Virus mortal & Persona (seria “Slabiciunea Victoriei Bergman”, partea I) - Noutati la RAO


Descriere:

Doi cercetători de geniu se luptă în Universul virtual al internetului. Eric vrea să creeze paradisul, adică un program care să-ţi permită să navighezi virtual doar cu ajutorul minţii, Samir vrea să dezlănţuie infernul şi creează un virus informatic imposibil de exterminat, pentru a distruge lumea civilizată. 

Testând sistemul creat de Eric, Hanna, soţia lui, se contaminează cu virusul Mona şi este salvată doar de speranţa şi iubirea soţului, după o lungă şi aventuroasă odisee. Hanna s-a vindecat, internetul nu. Virusul s-a adaptat din nou şi a intrat în hibernare. Nu se ştie pentru cât timp.


~*~


Descriere:

Sofia Zetterlund este o psihoterapeută preocupată de studiul persoanelor traumatizate. De fapt, aceasta este o faţetă a personalităţii sale. Ea suferă de dublă personalitate şi îşi caută zadarnic identitatea în fiecare crimă înfăptuită. Jeanette este poliţista care, căutând autorul crimelor, ajunge la psihiatră fără însă a o bănui.

 Viaţa personală a poliţistei este aproape inexistentă, are un soţ efeminat şi lipsit de iniţiativă, un copil care nu compensează absenţa iubirii. Ajunge să aibă o legătură sentimentală cu Sofia Zetterlund, iar aceasta îi dă lovitura fatală. Este un roman despre pierderea identităţii şi trădare.

0 comentarii: