marți, 4 iunie 2013

Targul de carte continua online - Editura Nemira


Standul Nemira de la Bookfest s-a bucurat de un numar impresionant de vizitatori, iar revederea cu cititorii a fost, ca de fiecare data, prilej de bucurie. Din acest motiv, mutam Targul Bookfest in online si le oferim cititorilor Nemira 35% reducere pentru sute de titluri indragite.

Ai sansa sa de bucuri de volume alese, autori de prestigiu si noutati abia iesite din tipar precum Stephen King - Sub Dom, Lavinia Barlogeanu - Jung indragostit de suflet, Bruno Tackels - Ariane Mnouchkine si Theatre du Soleil, Gheorghe Sasarman - Cuadratura cercului, George R.R. Martin, Lisa Tuttle - Furtuna pe Windhaven si multe altele.


Top vanzari Nemira la Salonul International de Carte Bookfest, editia 2013

Editura Nemira a participat la Salonul international de Carte Bookfest,editia 2013, cu peste 700 de titluri. Cumparatorii de la standul editurii Nemira si-au indreptat atentia atat asupra autorilor romani, cat si asupra autorilor straini. Vanzarile finale dovedesc acest lucru, topul celor mai vandute carti la targ cuprinzand intr-o proportie egala scriitori romani si scriitori straini.

Cel mai bine vandut titlu al editurii Nemira este Mistici din Carpati si alti oameni slaviti din istoria mantuirii de Vasile Andru. Cartea propunere cititorilor o adevarata experienta religioasa, dar si spirituala, prezentand cititorilor 22 de chipuri si destine exemplare din Carpati sau avand legatura intima cu spatiul carpato-danubiano-pontic.



0 comentarii: