vineri, 14 iunie 2013

Tu ce carte citesti pe plaja? - Editura Nemira


Ce lipseste din acest peisaj? Orele lenese petrecute pe sezlong, la mare pot fi imbogatite cu lectura cartilor tale preferate. Editura Nemira ti-a pregatit o reducere de 35% pentru cartile din colectiileBonton , Glossy Books , Damen Tango , Erotikos , Biblioteca de psihologie , Ghidul xenofobului .


Iar din 15 iunie, iti poti aproviziona stocul de carte pentru vacanta la mare direct din librariile sezoniere Nemira, daca vei ajunge in Vama Veche (la doar cativa metri de plaja, in capatul principalului drum commercial) si in 2 Mai (Aleea Taberei, principalul drum pe care turistii il traverseaza pentru a ajunge pe plaja 2 Mai).


Lumi imaginate, tehnologii avansate, fiinte supranaturale, anticiparea viitorului, magie. Acestea sunt doar o parte dintre temele si subtemele atent descifrate si analizate pana la ultimul detaliu de autorii deSF & Fantasy.

Frank Herbert, George R.R. Martin, Philip K. Dick, Orson Scott Card si multi alti autori sunt maestrii care se regasesc in colectia Nautilus SF. Acestia au testat limitele imaginatiei si le-au infrant. Ramane sa le (re)descoperiti si voi !

De aceea, saptamana aceasta, Nemira a pregatit o reducere de 40% la colectia Nautilus SF pentru toti cei care vor sa evadeze din barierele propriei realitati.


Cum arata viitorul pentru tine? Poate ca este o intrebare pentru care nu ai inca un raspuns. Daca ai nevoie de ajutor, poti patrunde in lumea autorilor care au imaginat viitorul, explorand frontierele prezentului. Sunt cei care pun in practica viitorul chiar in acest moment, sunt cei care creeaza lumi fantastice si misterioase, sunt cei care indraznesc … mai mult.

Colectia Anticipatia: Impreuna spre viitor!


Am asistat cu totii la incheierea sezonului 3 din serialul Urzeala Tronurilor, dar nu este nevoie sa astepti pana anul viitor pentru continuarea aventurilor.

Nemira te invita sa profiti de o reducere de 50% pentru pachetul Cantec de Gheata si Foc.


Urmatoarea editie a Clubului de lectura Nemirava avea loc luni, 17 iunie, ora 19:00, in mansarda librariei Carturesti Verona. MembriiClubului de lectura au ales deja cartea lunii iulie, titlul ce va fi dezbatut la a patra intalnire esteUbik de Philip K. Dick .

Intalnirea cititorilor va avea loc pe 17 iunie cind sunt asteptati sa dezbata impreuna cu ceilalti participanti fascinanta poveste cuprinsa in paginile cartii. "In toate scrierile mele pun la indoiala chiar si existenta Universului; ma intreb cu voce tare daca exista cu adevarat, daca noi suntem reali." (Philip K. Dick)


Completeaza-ti colectia de carti digitale profitand de oferta 2+1 cadou. Saptamana aceasta iti alegi trei titluri in format digital din magazinul de ebookuri Nemira si platesti doar doua dintre ele.

0 comentarii: