vineri, 28 iunie 2013

Nascut in iunie? Cadoul Nemira te asteapta! - Editura Nemira


Sarbatoritii lunii iunie au un nou motiv de sarbatoare. Editura Nemira le ofera acestora un cadou special:50% reducere la orice comanda realizata .

Cadoul Nemira te asteapta! Adauga in cos cartile tale preferate, introdu codul "iunie2013" in campul Cod Promotii si beneficiaza de 50% reducere.


Atat literatura, cat si cinematografia ne-au obisnuit cu ideea de sequel. Un film ce are o continuare sau doua sau trei. Un volum de exceptie care isi extinde actiunea pe inca doua, trei-cinci carti. Taberele sunt deja formate, cei care accepta un sequel la o carte sau film sau cei care resping aceasta idee. Dar mai exista o tabara a exceptiilor, cand continutul iti da peste cap total regulile nescrise.

Pentru literatura, un sequel este un plus de valoare la primul volum si pentru urmatoarele. Asa cum,Inclestarea regilor din seria Cantec de gheata si foc de George R.R. Martin, a reprezentat o continuare de exceptie a povestii familiei Stark si a celorlalte personaje indragite din carte. Vorbitor in numele mortilor , de Orson Scott Card, este considerat un triumf, Jocul lui Ender (primul volum din serie) fiind catalogat drept un prolog pentru ceea ce urmeaza. 2010: A doua Odisee, (a doua carte din cele 4) de Arthur C. Clarke, duce si mai departe viziunea autorului despre viitor, stiinta si existente extraterestre.

Editura Nemira va invita sa explorati mai mult, sa aprofundati povesti incepute deja. Weekendul acesta aveti reduceri de pana la 55% la sequel-uri care fac cinste unei serii intregi si autorilor sai.

Sezonul 3 al serialului Urzeala tronurilor a raspuns asteptarilor fanilor, aducand cu fiecare episod aventuri si mai palpitante, intrigi, tradari, probleme de rezolvat, personaje complexe si multa multa actiune!

Traieste atmosfera din Westeros cu aceeasi intensitate ca si in serial profitand de super reduceri de pana la 50% pentru titlurile seriei Cantec de Gheata si Foc .RAZBOIUL DROGURILOR A INCEPUT...
Art Keller este agent in cadrul brigazii antidroguri, care face din munca sa o obsesie si nu se sfieste sa incalce legea pentru a servi justitia. Adan Barrera este mostenitorul unui imperiu al narcoticelor, si isi ascunde brutalitatea in spatele unui sarm deosebit. Nora Hayden este o prostituata de lux care isi cunoaste bine interesele. Iar Sean Callan este un asasin platit de Mafie, un ucigas cu sange rece care s-a saturat de viata pe care o duce.

TOTI SUNT CAPTIVI...
in lumea organizatiei mexicane intitulata Federacion. Din New York si pana in Mexico City, de la Tijuana si pana in jungla Americii Centrale, un razboi al drogurilor cum nu s-a mai vazut, culminand cu infruntarea finala de la granita dintre Statele Unite si Mexic.

Volumul Pacate originare, de Don Winslow , impreuna cu peste 40 de alte titluri, este disponibil cu oreducere de 75% pe Nemira.ro

0 comentarii: