marți, 11 iunie 2013

(Re)descopera lumea SF & Fantasy cu 40% reducere - Editura Nemira


Lumi imaginate, tehnologii avansate, fiinte supranaturale, anticiparea viitorului, magie. Acestea sunt doar o parte dintre temele si subtemele atent descifrate si analizate pana la ultimul detaliu de autorii deSF & Fantasy.

Frank Herbert, George R.R. Martin, Philip K. Dick, Orson Scott Card si multi alti autori sunt maestrii care se regasesc in colectia Nautilus SF. Acestia au testat limitele imaginatiei si le-au infrant. Ramane sa le (re)descoperiti si voi !

De aceea, saptamana aceasta, Nemira a pregatit o reducere de 40% la colectia Nautilus SF pentru toti cei care vor sa evadeze din barierele propriei realitati.


Cum arata viitorul pentru tine? Poate ca este o intrebare pentru care nu ai inca un raspuns. Daca ai nevoie de ajutor, poti patrunde in lumea autorilor care au imaginat viitorul, explorand frontierele prezentului. Sunt cei care pun in practica viitorul chiar in acest moment, sunt cei care creeaza lumi fantastice si misterioase, sunt cei care indraznesc … mai mult.

Colectia Anticipatia te ajuta in tot acest traseu de cunoastere a lumii de astazi si a lumii de maine!


Am asistat cu totii la incheierea sezonului 3 din serialul Urzeala Tronurilor, dar nu este nevoie sa astepti pana anul viitor pentru continuarea aventurilor.

Nemira te invita sa profiti de o reducere de 50% pentru pachetul Cantec de Gheata si Foc.
Miercuri, 12 iunie, ora 19.00, la Boheme Cafe & Bistro - Cultural Club , Colectia de Povestiri Stiintifico-Fantastice Anticipatia, numarul 6, se lanseaza cu ocazia evenimentului de prezentare a noului concept Boheme Cafe & Bistro, un spatiu creativ si multicultural.

Editura Nemira va fi prezenta la eveniment cu Revista SF & Fantasy, Colectia de Povestiri Stiintifico-Fantastice Anticipatia , numarul 6. Despre cel mai recent numar al revistei vor vorbi invitatii speciali: Alexandru Mironov, scriitor si jurnalist roman in domeniul stiintei, Oliviu Craznic, scriitor, Cristian Tamas, coordonatorul cenaclului ProspectArt din cadrul SRSFF, scriitorul roman Marian Truta si Ana Antonescu, redactor-sef al revistei CPSF.

Urmatoarea editie a Clubului de lectura Nemirava avea loc luni, 17 iunie, ora 19:00, in mansarda librariei Carturesti Verona. MembriiClubului de lectura au ales deja cartea lunii iulie, titlul ce va fi dezbatut la a patra intalnire este Ubik de Philip K. Dick .

Intalnirea cititorilor va avea loc pe 17 iunie cind sunt asteptati sa dezbata impreuna cu ceilalti participanti fascinanta poveste cuprinsa in paginile cartii. "In toate scrierile mele pun la indoiala chiar si existenta Universului; ma intreb cu voce tare daca exista cu adevarat, daca noi suntem reali." (Philip K. Dick)


Completeaza-ti colectia de carti digitale profitand de oferta 2+1 cadou. Saptamana aceasta iti alegi trei titluri in format digital din magazinul de ebookuri Nemira si platesti doar doua dintre ele.

0 comentarii: