joi, 13 iunie 2013

Te pregatim de vacanta! 30% reducere la ghidurile de calatorie! - Editura Corint


VREI SĂ AI O VACANŢĂ DE NEUITAT? 
Îți propunem GHIDURILE DE CĂLĂTORIE: Londra, Paris, Sicilia, Neapole, Milano şi Croaţia. 

Află totul despre cele mai cele mai importante obiective de vizitat, cele mai luxoase sau cele mai ieftine magazine, cele mai bune restaurante şi hoteluri numai din Ghidurile de Călătorie CORINT.


În însemnările sale, Heinrich Hoffmann prezintă începuturile Partidului Nazist, dar şi persoanele şi instituţiile care deţineau puterea în cel de-al Treilea Reich. Deoarece a fost prieten cu Hitler, autorul ne introduce şi în viaţa privată a Führerului. El înfăţişează un om ale cărui stări sufleteşti nu au fost întotdeauna cunoscute de mase, dar nici de cei din anturajul său, fie că erau politicieni sau militari.


Esti pregătit să citeşti cea mai frumoasă carte de aventuri a tuturor timpurilor? 
Vei descoperi poveşti fantastice şi legende, împletite cu descrierea minunată a Suediei şi a tradiţiilor sale – o carte de căpătâi a multor generaţii de copii!


Rătăciri misterioase prin labirinturile timpului şi investigaţii palpitante în secretele tenebroase ale unei vechi familii britanice – într-un nou roman marca Kate Atkinson, ce nu trebuie ratat! 

„Un roman ca o explozie uriaşă, antrenant, minunat, complet... o dovadă absolut ameţitoare de imaginaţie narativă... grandoare şi bucurie, măiestrie literară şi accesibilitate... o poveste sdipitoare şi plină de viaţă.” - The Scotsman

0 comentarii: