marți, 4 iunie 2013

TOP VÂNZĂRI GRUPUL EDITORIAL CORINT LA SALONUL INTERNAŢIONAL DE CARTE, BOOKFEST 2013

Salonul de Carte BOOKFEST 2013, ediţia a 8-a, s-a încheiat ieri după 5 zile minunate care ne-au dat încă o data ocazia să ne reîntâlnim şi să vă oferim noutăţi şi promoţii speciale, cărţi pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele.

Cititorii GRUPULUI EDITORIAL CORINT au participat la lansări de carte şi evenimente pentru copii şi au achiziţionat de la târg noutăţi cu 25%-40% reducere, pachete promoţionale cu 50% – 60% reducere şi cărţi la doar 5 lei.


În topul vânzărilor s-a situat un titlu CORINT – Suleyman Magnificul şi Sultana Hurrem. Dragoste şi moarte la Istanbul de Erhan Afyoncu – un cadou făcut milioanelor de admiratori ai serialului de televiziune, care pot descoperi astfel şi adevărul istoric, cu nimic mai puţin spectaculos decât biografia romanţată oferită de serial.

Locul doi în topul nostru a fost adjudecat tot de o carte istorică – Sissi. Împărăteasa Austriei de Jean Des Cars – în care veţi descoperi pe femeia Sissi, cu multe calități și cu defecte, dar și pe împărăteasa Elisabeta, figură istorică emblematică.

Locul trei este al Editurii CORINT JUNIOR – cea mai bine vândută carte pentru copii este Eu, haios? O poveste din Generală de James Patterson – o carte amuzantă, pe gustul copiilor, perfectă pentru vacanţa care se apropie.
Şi aşa cum ne-am obişnuit deja de câţiva ani încoace, cărţile LEDA adresate tinerilor nu aveau cum să lipsească din top – anul acesta premianta este continuarea seriei Instrumente mortale – cartea a 4-a, Oraşul Îngerilor Căzuţi de Cassandra Clare. Primul film realizat după această serie va fi adus în România la începutul lunii septembrie.

Închidem topul 5 tot cu un titlu LEDA – un roman din colecţia Maeştrii – Alias Grace de Margaret Atwood (distins cu Giller Prize şi nominalizat la Booker Prize) – o lectură de mare efect: suspans, mister, un carusel de emoţii şi un cadru istoric elaborat cu o măiestrie desăvârşită.

GRUPUL EDITORIAL CORINT le mulţumeşte cititorilor că au fost alături de noi şi la această ediţie a Salonului Internaţional de Carte BOOKFEST 2013 într-un număr atât de mare.

0 comentarii: