vineri, 7 iunie 2013

Cartea bate filmul! - Editura Nemira


Deoarece cartea este prima dragoste, iar filmul o frumoasa completare, in acest weekend, Nemira iti ofera 40% reducere pentru titlurile ecranizate . Daca ti-a placut de Tom Cruise in Minority Reportsau de Arnold Schwarzenegger in Total Recall, atunci vei aprecia povestirile din volumul Furnica electrica de Philip K. Dick ce au stat la baza acestor filme celebre. Sa nu uitam nici de Carrie ,Shining , The Hunger Games , Children of Dune si multe alte ecranizari dupa titluri celebre.

Descopera si tu placerea lecturii si magia cinematografiei!


Standul Nemira de la Bookfest s-a bucurat de un numar impresionant de vizitatori, iar revederea cu cititorii a fost, ca de fiecare data, prilej de bucurie. Din acest motiv, mutam Targul Bookfest in online si le oferim cititorilor Nemira 35% reducere pentru sute de titluri indragite.

Ai sansa sa de bucuri de volume alese, autori de prestigiu si noutati abia iesite din tipar precum Stephen King - Sub Dom, Lavinia Barlogeanu - Jung indragostit de suflet, Bruno Tackels - Ariane Mnouchkine si Theatre du Soleil, Gheorghe Sasarman - Cuadratura cercului, George R.R. Martin, Lisa Tuttle - Furtuna pe Windhaven si multe altele.


Episodul cu numarul 9 din Urzeala Tronurilor a starnit controverse in randul fanilor, ducandu-ne cu un pas mai aproape de sfarsitul celui de-al treilea sezon.

Daca vrei indicii despre cum va decurge actiunea in cel de-al patrulea sezon, Nemira te invita sa profiti de o reducere de 50% pentru pachetul Cantec de Gheata si Foc.



Miercuri, 12 iunie, ora 19.00, la Boheme Cafe & Bistro – Cultural Club , Colectia de Povestiri Stiintifico-Fantastice Anticipatia, numarul 6, se lanseaza cu ocazia evenimentului de prezentare a noului concept Boheme Cafe & Bistro, un spatiu creativ si multicultural.

Editura Nemira va fi prezenta la eveniment cu Revista SF & Fantasy, Colectia de Povestiri Stiintifico-Fantastice Anticipatia , numarul 6. Despre cel mai recent numar al revistei vor vorbi invitatii speciali: Alexandru Mironov, scriitor si jurnalist roman in domeniul stiintei, Oliviu Craznic, scriitor, Cristian Tamas, coordonatorul cenaclului ProspectArt din cadrul SRSFF si scriitorul roman Marian Truta.

Invitatii vor vorbi despre Colectia de Povestiri Stiintifico-Fantastice Anticipatia, despre traditie si inovatie, trecut, prezent si viitor, despre fenomenul Anticipatia si rezistenta prin cultura SF.

0 comentarii: