marți, 18 iunie 2013

Verdict: mister, actiune, aventura! - Editura Nemira


Personaje misterioase, situatii neprevazute, urmariri pline de adrenalina. Acestea ar fi cateva dintre elementele definitorii pentru titlurile ce se regasesc in colectia Suspans. Maestrii exceptionali ai actiunii, misterului si ai intamplarilor riscante te lasa sa le descoperi secretele.

Nemira iti ofera in aceasta saptamana o reducere de 45% pentru titlurile colectiei Suspans , un brand romanesc de referinta al beletristicii ce te tine cu sufletul la gura.


Saptamana aceasta beneficiezi de o oferta pe care nu o poti refuza. Comanda de minimum 120 de lei, iar noi iti oferim livrarea gratuita. Editura Nemira da startul la lectura pe plaja si la terase, odata cu redeschiderea celor doua librarii sezoniere din statiunile Vama Veche si 2 Mai. În perioada 15 iunie – 31 august, toti cei care isi vor petrece concediile sau vacantele pe litorulul romanesc sunt invitati sa isi improspateze "stocul" de carte direct din librarille Nemira de la malul marii.

Punctele de vanzare Nemira de pe litoral propun cititorilor o gama larga de noutati editoriale, autori straini si romani, oferte pentru toate buzunarele, colectii de carte apreciate si multe alte surprize. De la literatura SF & fantasy la literatura politista, de la romane de dragoste la carti de istorie si politica, Editura Nemira are cartea potrivita pentru fiecare si pentru orice buzunar.Pe 12 iunie ne-am intalnit la lansarea revistei SF & FantasyColectia de povestiri stiintifico-fantastice Anticipatia, numarul 6, in spatiul reinventat al Boheme Cafe & Bistro. Ne-am bucurat sa ne reintalnim cu fanii acestei reviste si ai colectiilor de carte Nemira.

Multumim, Boheme Cafe & Bistro si tuturor celor care au ales ca seara de miercuri sa o petreaca alaturi de noi. Ne vom reintalni si luna viitoare, cand deja vom vorbi despre CPSF Anticipatia, #7 .0 comentarii: