vineri, 21 iunie 2013

35% reducere la cartile tale de weekend prelungit - Nemira


Un weekend prelungit merita sarbatorit! Recomandam iesiri la iarba verde, mai multe zile petrecute la plaja, mai multe drumetii la munte. Si mai avem o propunere: un fotoliu comod cat sa te scufunzi in el, o limonada rece, muzica buna in surdina si cartea ta preferata.

Daca e weekend prelungit, atunci si promotiile sunt prelungite, asa ca de weekendul acesta pana weekendul viitor, ai timp sa iti alegi titlurile tale favorite. Nemira iti ofera o reducere de 35% la peste 200 de titluri din colectiile librariei .

Saptamana aceasta beneficiezi de o oferta pe care nu o poti refuza. Comanda de minimum 120 de lei, iar noi iti oferim livrarea gratuita. 


Personaje misterioase, situatii neprevazute, urmariri pline de adrenalina. Acestea ar fi cateva dintre elementele definitorii pentru titlurile ce se regasesc in colectia Suspans. Maestrii exceptionali ai actiunii, misterului si ai intamplarilor riscante te lasa sa le descoperi secretele.

Nemira iti ofera in aceasta saptamana o reducere de 45% pentru titlurile colectiei Suspans , un brand romanesc de referinta al beletristicii ce te tine cu sufletul la gura.






Clubul de lectura Nemira este locul in care pasionatii de lecturase intalnesc pentru a dezbate cartile lor preferate, alaturi de scriitori si editori deopotriva! La cea de-a patra editie a Clubului de lectura Nemira, care a avut loc pe 17 iunie, cititorii au discutat indelung romanul Ubik de Philip K. Dick , una dintre cele mai bune 100 de carti scrise in limba engleza din secolul trecut potrivit revistei Time.

Urmatoarea intalnire a Clubului de lectura Nemira va avea locluni, 22 iulie, ora 19.00 in aceeasi mansarda primitoare a librariei Carturesti Verona. Cartea aleasa de catre cititori pentru luna iulie este 2001: Odiseea spatiala deArthur C. Clarke , o adevarata capodopera a literaturii SF.


 

Cum va arata laboratorul de cercetare in 2099? Care vor fi marile inovatii ce ne vor schimba viata? Si ce parere au cercetatorii despre ce ne imaginam noi?

În perioada 10 iunie - 27 septembrie 2013, evenimentul europeanNoaptea cercetatorilor, impreuna cu Anticipatia, brand al grupului editorial Nemira, ne invita la o intrecere de imaginatie. Concursul face parte din proiectul european Noaptea Cercetatorilor, care se va desfasura si in sapte orase din Romania, in data de 27 septembrie 2013.


0 comentarii: