joi, 4 decembrie 2014

Taietura finala, Calatorul, Pirofobia, Razbunare mortala - Noutati la RAO


Ai 438 de prieteni pe Facebook. Şi un duşman. Prietenii sunt virtuali, duşmanul e real. Te va căuta. Te va găsi. Te va ucide. Ai 438 de prieteni pe Facebook. Şi niciunul nu va observa ceva.  

~~~~

"Călătorul" nu este un scenariu de film inserat într-o carte, e o povestire remarcabilă, care te ţine cu răsuflarea tăiată şi te poartă de-a lungul globului cu destinaţii cum ar fi Statele Unite ale Americii, Turcia, Grecia, Afganistan, Arabia Saudită, Bahrain, Germania, Italia... 

Autorul declară că lucrarea lui va deveni într-o zi un film, dar va fi o provocare pentru orice versiune cinematografică. Călătorul va înfrunta Armaghedonul, un virus al variolei modificat de un terorist arab, care plănuia o "ucidere lentă a Americii".  Janet Maslin The New York Times  
~~~~


Jason Evans are o viaţă frumoasă. Are o soţie iubitoare, o slujbă bună, mulţi prieteni. Nimic nu pare să stea în calea fericirii sale, dar într-o bună zi începe să primească poze de la un necunoscut. 

Poze care îi anunţă moartea, petrecută deja, conform fotografiilor Polaroid pe care le primeşte. Iar Jason descoperă că viaţa sa nu este chiar aceea pe care o crede a fi.

 El porneşte într-o aventură complicată în căutarea... propriului mormânt.

~~~~


Tânără, ambiţioasă şi frumoasă, Madison Rogers părea a avea lumea la picioare, până când moartea multimilionarului ei tată, Andrew Rogers, o face vulnerabilă şi o lasă pradă durerii. Familia este şocată când avocaţii dezvăluie că ea este singura lui moştenitoare, în detrimentul unicului său fiu, Tyler. 

Alungată de furia familiei, tânăra îşi găseşte vremelnic liniştea în căsătoria cu misteriosul şi charismaticul Gregory Fifield, până când fratele înstrăinat al acestuia, Rex, iese din închisoare jurând să se răzbune pe el şi pe toţi cei din jurul lui.

0 comentarii: