marți, 2 decembrie 2014

Sariti de pe fix! de Hans-Jürgen Feldhaus - NOU la Corint Junior


Disponibil din:15 Decembrie 2014

Descriere:


„Eu zic aşa: Dacă eşti un tip care se dă în vânt să înveţe, aşa cum e Hendrik Lehmann, atunci nu te apuca să citeşti cartea asta. Ia o altă carte, de exemplu una de mate sau cu legende greceşti sau aşa ceva.

...pe de altă parte, dacă nu citeşti cartea asta, nu vei afla NICIODATĂ care este părerea mea despre diferite chestii. Adică despre vacanţe, prieteni, familie, maşini, iPad-uri; despre viaţă în general, cum ar veni.

...nu ai să afli nici de ce am ars jumătate din Pădurea Harz, da’ asta înainte de vacanţă, în excursia cu clasa... Şi n-am făcut-o intenţionat! Pe bune!”

O carte de-a dreptul sărită de pe fix, plină de umor, în care li se spune lucrurilor pe nume.

O gasiti aici !!!

Despre autor:

Hans-Jürgen Feldhaus (n. 1966) şi-a petrecut copilăria în Ahaus (landul Westfalia, Germania).  În vacanţa de vară pleca în Austria.

Mereu! În fiecare an! Cu părinţii! Şi cu un Mercedes Benz 200! Şi cu o grămadă de maşinuţe! …şi cu o soră, cel puţin!

Adică cel puţin cu Andrea! Care era cu totul OK. Într-o oarecare măsură, ea a fost chiar o sursă de inspiraţie pentru cartea asta!

În prezent, Hans-Jürgen Feldhaus locuieşte la Münster şi tot aici îşi scrie şi îşi ilustrează cărţile. Din când în când, pleacă în vacanţe, undeva. De cele mai multe ori, cu motocicleta… Puteţi afla mai multe despre graficianul şi scriitorul Feldhaus accesând site-ul www.hjfeldhaus.de

0 comentarii: