vineri, 5 aprilie 2013

Oferte si reduceri la NEMIRA


Esti nascut in luna aprilie si iti plac titlurile Nemira? In acest weekend, te invitam sa iti revendici cadoul de la Nemira: 50% reducere pentru orice comanda.

Pentru a beneficia de reducere, tot ce trebuie sa faci e sa introduci textul "aprilie2013" in campul COD PROMOŢIE din cosul tau de cumparaturi de pe Nemira.ro si beneficiezi de reducerea de 50% pentru intreaga comanda facuta.


V-a placut primul Club de Lectura Nemira? Ce ziceti de al doilea?

Cea de-a doua editie a Clubului de Lectura Nemira va avea loc luni, 22 aprilie, in incinta librariei Carturesti - Verona, incepand cu ora 19.00, la mansarda.

Pentru cei care nu au aflat deja, la primul Club de Lectura Nemira cei prezenti au solicitat ca urmatorul titlu propus pentru dezbatere sa fie Dune, de Frank Herbert.

Ca si la prima noastra intalnire cu publicul, si de aceasta data vom provoca cititorii la dezbateri si jocuri pe echipe si ii vom rasplati cu multe surprize.

Inscrie-te astazi la Clubul de Lectura Nemira accesand urmatorul link

Va asteptam cu drag!



Michael Lombardo, pretedintele HBO Programming, a anuntat acum doua zile ca intrigile si suspansul din serialul Urzeala tronurilor vor continua cu sezonul 4, inspirat din intamplarile prezentate in volumul Festinul ciorilor , cel de-al patrulea din seria Cantec de Gheata si Foc.

Actorul Peter Dinklage le-a comunicat fanilor pe Facebook vestea cea buna: "Multumiri HBO ca pastreaza aceeasi distributie si aceeasi echipa pentru inca un sezon si, cu putin noroc, pentru multe alte sezoane".

0 comentarii: