sâmbătă, 27 aprilie 2013

Noi aparitii la TREI!




   

Sal'tare!

Sincera sa fiu foarte rar aparitiile de la aceasta editura au reusit sa-mi atraga atentia si mai ales inainte sa aud vorbindu-se despre ele sau sa apara fizic pe piata. Insa cand e vorba de niste carti de care am auzit, in toata blogosfera din afara si pe goodreads, atunci pot sa zic ca ochii si urechile mele sunt pe aceasta editura. Si abia astept sa le vad in mediul online, la noi, si in librarii. Si acasa, in biblioteca. Mai jos va las coperta de la noi si descrierea si linkul catre goodreads, implicit coperta originala si descrierea in engleza. 






Îşi vor aminti oamenii de mine? Ce sens are viaţa mea? Ce vreau să las în urmă?

Deşi un medicament miraculos i-a prelungit viaţa, Hazel Grace Lancaster, în vârstă de 16 ani, are impresia că, de când se ştie, a fost „în fază terminală“.
Însă atunci când fermecătorul Augustus Waters, suferind şi el de aceeaşi boală cumplită, apare la întâlnirile unui grup de suport unde merge Hazel, povestea fetei va fi complet rescrisă.
Spirite înrudite, împărţind acelaşi farmec şi acelaşi simţ al umorului, Hazel şi Gus încep o cursă contra cronometru în care învaţă ce înseamnă să iubeşti.


John Green s-a născut la 24 august 1977. Pentru romanul său de debut, LOOKING FOR ALASKA, a fost recompensat cu Michael L. Printz Award (2006). Cea mai recentă carte a sa, SUB ACEEAŞI STEA, a ocupat prima poziţie pe lista de bestselleruri a publicaţiei The New York Times.
Fiind unul dintre cei mai activi scriitori pe platforme virtuale, John Green, împreună cu fratele său, a creat Brotherhood 2.0, cel mai popular proiect video online, accesat pe YouTube de peste 30 de milioane de fani Nerdfighter din întreaga lume.




Să stai pe margine poate fi un avantaj. Dar vine o vreme cand trebuie să intri în ring.

Primul an de liceu e cel mai greu. Îţi faci noi prieteni, te îndrăgosteşti cu adevărat, nu te mai înţelegi deloc cu părinţii. Să creşti mare e mai complicat decât ţi-ai imaginat vreodată.

Aflat în pragul adolescenţei, Charlie se hotărăşte să-şi povestească viaţa unui prieten imaginar, căruia îi trimite o serie de scrisori intime.
Prins între dorinţa de a-şi trăi viaţa şi tendinţa de a fugi de ea, Charlie se trezeşte obligat să exploreze un teritoriu până acum necunoscut. Acela al primelor întâlniri şi al casetelor cu compilaţii, al problemelor de familie şi al prietenilor adevăraţi. Şi caută neîncetat „melodia perfectă“ a unei „călătorii perfecte“ în care „să se simtă infinit“.


Stephen Chbosky a scris şi a regizat adaptarea pentru ecran a romanului său de debut, JURNALUL UNUI ADOLESCENT TIMID, un adevărat fenomen literar. Născut în Pittsburgh, Pennsylvania, Stephen Chbosky a urmat cursul de scenaristică de la University of Southern California.
De asemenea, a scris scenariul pentru Rent (2005) şi a fost producător executiv şi unul dintre creatorii seriei Jericho pentru postul de televiziune CBS, serie lansată în 2006.




O fată trebuie să facă o alegere cumplită.

Părinţii ei? Morţi.
Fratele ei? Bolnav.
Salvarea? Este posibilă… Cu preţul de a fi altcineva!
În cine poate să aibă încredere?
În nimeni.

Bine aţi venit într-un Los Angeles al viitorului!
Un război biologic a decimat polulaţia de vârstă medie. Au supravieţuit doar cei care apucaseră să fie vaccinaţi: tinerii şi bătrânii.
Callie, în vârstă de şaisprezece ani, descoperă Banca de Corpuri unde adolescenţii îşi închiriază trupurile adulţilor înstariţi ce îşi permit luxul de a redeveni tineri.
Dar neurochipul ei funcţionează greşit, iar Callie ajunge să afle lucruri pe care nu trebuia să le ştie şi ia cunoştinţă de planul diabolic al Băncii de Corpuri…

Lissa Price a fost distinsă cu multe premii şi deţine un record de vânzări peste tot în lume. Cartea sa de debut, STARTERS, este publicată în peste 30 de ţări. O puteţi vizita pe Twitter (@Lissa_Price) sau pe lissaprice.com. Locuieşte cu soţul ei în California de Sud. Autoarea lucrează în prezent la continuarea seriei. Următorul volum, ENDERS, va apărea la inceputul anului viitor.



Aceste carti se afla de ceva vreme pe lista mea asa ca ma bucur sa le vad si la noi. Dupa ce le voi citi o sa apara si recenziile. Voi ce credeti? Chiar sunt curioasa ce alte surprize ni se mai pregatesc.

0 comentarii: