duminică, 14 aprilie 2013

Destine la limită de Katie McGarry


Young Adult +14 ani

ATÂT DE DIFERIȚI UNUL FĂȚĂ DE CELĂLALT… ŞI TOTUŞI, ATÂT DE POTRIVIŢI.

Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat în seara în care Echo Emerson s-a transformat, dintr-o fată populară în școala ei, cu un iubit atletic, râvnit de multe dintre colegele ei, în bârfita paria cu cicatrice „monstruoase” pe braţe. Nici măcar Echo nu-şi poate aminti întregul adevăr despre seara aceea oribilă. Tot ceea ce ştie este că vrea ca totul să revină la normal.

Dar când Noah Hutchins, singuraticul și teribil de sexy, îmbrăcat cu geaca lui neagră din piele, obişnuit să se folosească de fete, pătrunde exploziv în viaţa ei, cu o atitudine de dur, însă şi cu o surprinzătoare capacitate de înţelegere, lumea lui Echo se schimbă într-un fel pe care ea nu şi l-ar fi putut închipui vreodată. Normal ar fi ca ei doi să nu aibă nimic în comun. Iar cu secretele apăsătoare ale fiecăruia, să fie împreună pare, în mare măsură, imposibil.

Numai că, la răscrucea destinelor lor, normalitatea capătă alte valenţe, şi nebuneasca atracţie dintre ei refuză să dispară. Iar Echo se vede nevoită să se întrebe până unde ar putea forţa limitele, şi cât ar fi dispusă să rişte pentru singurul băiat capabil s-o înveţe cum să iubească din nou.

— N-O SĂ SPUN NIMĂNUI, Echo, îţi promit.

Noah mi-a dat părul peste umăr şi mi-a așezat o şuviţă răzleaţă pe după ureche. De multă vreme nu mă mai ATINSESE cineva aşa, ca el. De ce trebuia să fie Noah Hutchins?

Privirea OCHILOR LUI DE UN BRUN ÎNCHIS s-a lăsat spre braţele mele acoperite.

— Nu tu ţi-ai făcut asta, nu-i aşa? Ţi-a făcut-o altcineva?

Nimeni nu-mi mai pusese vreodată întrebarea asta.

Toţi se holbau.

Toţi şuşoteau.

Toţi râdeau.

Dar nimeni n-a întrebat vreodată.



„O poveste de dragoste pe muchie de cuţit, care te absoarbe şi nu-ţi mai dă drumul. Am fost captivată!”

— Gena Showalter, autoarea seriei Intertwined, bestseller New York Times


„O carte fascinantă şi emoţionantă!” – Simone Elkeles, autoare de romane bestseller New York Times

Katie McGarry era adolescentă pe timpul modei grunge şi a trupelor de băieţi, şi-şi aminteşte de acei ani ca de cei mai buni şi, în acelaşi timp, cei mai răi din viaţa ei. Iubeşte muzica, finalurile fericite, reality-showurile de televiziune, şi, în secret, e fan al echipei de baschet a Universităţii Kentucky.

Lui Katie i-ar face mare plăcere să afle părerile cititorilor săi. Puteţi intra în legătură cu ea prin intermediul site-ului www.katielmcgarry.com, s-o urmăriţi pe twitter, @KatieMcGarry, sau să-i deveniţi prieten pe Facebook şi pe Goodreads.

0 comentarii: