marți, 16 aprilie 2013

Intra in atmosfera Game of Thrones - Nemira



Un inceput de sezon mult asteptat, recorduri de audienta si promisiunea sezonului cu numarul patru. Luptele continua in Urzeala tronurilor!

Nemira te invita sa traiesti atmosfera serialului in asteptarea urmatoarelor episoade din sezonul 3 Game of Thrones si iti aduce super reduceri.



Frank Herbert, Julian Barnes, Naomi Novik, Philip K. Dick, Sir Arthur C. Clarke, Suzanne Collins.

Nemira va aduce cele mai bune serii de autor cu o reducere speciala de 35% pentru titlurile individuale, numai in aceasta saptamana.

In plus, la pachetele continand cele mai de seama opere ale acelorasi scriitori beneficiati de 40% reducere

Temeraire , Odiseea Spatiala , Farseer , Cronicile lui Thomas Covenant , Dune sunt numai cateva din seriile ce asteapta sa fie descoperite de voi.


Pe data de 5 mai celebram Pastele. O sarbatoare a luminii si a bucuriei, ce isi pastreaza si acum farmecul si semnificatia, fiind un moment de liniste sufleteasca si de apropiere de familie.

Nemira va invita sa descoperiti cheia intelegerii propriei spiritualitati, a diverselor religii de pe glob si a universului religios aflat intr-o continua transformare. Saptamana aceasta, fiecare din cele doua volume ale Enciclopediei religiilor au 30% reducere, iar intregul pachet beneficiaza de 40% reducere.

0 comentarii: