vineri, 26 aprilie 2013

Iepurasul iti aduce carti de la Nemira


In prag de sarbatoare, Nemira te invita sa te redescoperi pe tine, dar si lumea care te inconjoara, accesand cele sapte porti ale cunoasterii oferite prin colectii de exceptie ce se adreseaza tuturor celor interesati de subiecte precum dezvoltarea personala, abordarea problemelor inerente vietii, intr-o maniera stiintifica, spirituala, filosofica, dar si istorica.

Saptamana aceasta, Nemira iti ofera o reducere de 50% pentru volumele colectiilor Alpha & Omega , Biblioteca de psihologie , Porta Magica , Byzantivm , Istoria , Religio si Totem .


In vacanta de primavara, Iepurasul citeste. Şi nu orice fel de titluri, ci acelea din colectia Nemira Junior . Pentru o portie strasnica de lectura in vacanta, Nemira v-a pregatit o reducere de 50% pentru o colectie tanara, dedicata celui mai pretentios public, ce ii invita la mister si aventura pe adolescentii si tinerii pasionati de lectura.

Fie ca indragiti povestile clasice cu cavaleri si monstri fiorosi, seriile fantasy cu dragoni si batalii interstelare sau romanele de dragoste pline de intrigi si iubiri interzise, am adunat cu drag, intr-o singura colectie, cele mai frumoase carti pentru cea mai frumoasa varsta.



0 comentarii: