vineri, 8 noiembrie 2013

Te invitam la o intalnire de gradul III - Editura Nemira


Pornind de la intrebarea "Suntem singuri in Univers?", mari autori de science fiction au imaginat fascinante intalniri de gradul III cu specii extraterestre.

Editura Nemira iti ofera acum 35% reducere la carti despre intalnirile oamenilor cu alte fiinte din univers.

De la misteriosii Heechee ai lui Frederik Pohl pana la gandacii inteligenti ai lui Orson Scott Card, iti oferim acum ocazia sa descoperi viata din Univers vazuta prin ochii marilor autori de science fiction. 


Daca esti nascut in luna noiembrie, Editura Nemira iti sarbatoreste ziua de nastere in aceasta saptamana, oferindu-ti cadou 50% reducere pentru orice achizitie.

Ce trebuie sa faci? E simplu: intra in libraria virtuala Nemira, adauga in cos cartile tale preferate, introdu "noiembrie2013" in campul COD PROMOTIE si Nemira iti ofera 50% reducere. 


Un ceai fierbinte de portocale si scortisoara, muzica in surdina si o carte buna. Iata reteta unor momente perfecte de toamna tarzie.

Editura Nemira te ajuta sa ai parte de aceste momente relaxante oferindu-ti portia zilnica de lectura. Am pregatit pentru tine peste 40 de titluri din colectiile Damen Tango, Bonton si Glossy Books cu o reducere de 40%. 


Binecunoscuta carte Jocul lui Ender scrisa de Orson Scott Card se bucura zilele acestea de o ecranizare spectaculoasa. Daca vreti sa aflati cine este Ender sau cum a fost transpusa cartea pe marile ecrane trebuie doar sa participati la concursul Nemira!

Avem o intrebare la care sa raspundeti printr-o intrebare: Daca ati intra in contact cu extraterestrii ce i-ati intreba? Raspundeti si puteti castiga o invitatie dubla la filmul Jocul lui Ender si volumul Jocul lui Ender de Orson Scott Card intr-o editie speciala.

Mult succes! 


Editura Nemira inaugureaza o noua librarie tip insula, de aceasta data in Oradea, in Lotus Center Oradea (Str. Nufarului nr. 30).

Resursele de lectura vor fi mai aproape de cititori, acestia fiind invitati zilnic sa descopere ultimele aparitii editoriale, ofertele speciale create pentru toate buzunarele si volume de valoare.

Va asteptam cu drag la Libraria Nemira din Oradea! 

0 comentarii: