marți, 12 noiembrie 2013

Noutatile Nemira cu 35% reducere - Editura Nemira


In perioada 20-24 noiembrie lumea cartii va fi cucerita de o noua editie a Targului Gaudeamus. Ca de fiecare data, Nemira aduce reducerile de la targ mai devreme cu o saptamana.

De aceea, saptamana aceasta ai o reducere de 35% pentru toate noutatile editoriale Nemira. VolumulGradinile lunii de Steven Erikson, Craciunul in cele mai frumoase povestiri (cartea perfecta pentru sarbatorile ce urmeaza), Jocul lui Ender de Orson Scott Card si multe alte titluri asteapta sa fie descoperite de catre cititori.

Te asteptam la Targul Gaudeamus si in libraria virtuala a Editurii Nemira.


Oficial, toamna si-a intrat in drepturi. "Sesiunile" de ceai vor fi din ce in ce mai dese, iar lecturile din ce in ce mai placute.

Saptamana aceasta iti recomandam peste 30 de titluri din colectiile Babel, Istoria... si Porta Magicacu o reducere de 40%.

Iar daca tot e vremea ceaiului si a lecturii iti propunem sa mergi chiar la ceainaria La un ceai din Bucuresti pentru o portie de licori calde si carti bune.Din 12 noiembrie orasul Baia Mare are propria sa librarie Nemira, in Gold Plaza Baia Mare (Str. Victoriei nr. 73). Editura Nemira deschide o librarie ce urmeaza modelul librariei Magheru din Bucuresti, cu spatiu propriu, dedicat celor mai frumoase carti.

De luni pana duminica, toti cei care vor intra in libraria Nemira din Gold Plaza Baia Mare vor putea vedea care sunt cele mai recente noutati editoriale, topul vanzarilor, cartea lunii sau promotiile saptamanale

Va asteptam cu drag la Libraria Nemira din Baia Mare!


Scriitorul Andrei Calaras va participa la editia lunii noiembrie a proiectului Schimb de Carti, organizat de bookblog.ro. Duminica, 17 noiembrie, de la ora 15.00, in ceainaria La un ceai , cititorii sunt asteptati la o discutie relaxata despre scrierea unei carti, publicarea acesteia si tot ce se intampla dupa momentul lansarii.

0 comentarii: