marți, 26 noiembrie 2013

Saptamana marilor reduceri la Nemira


Ai avut un weekend aglomerat si nu ai reusit sa iti faci plinul de carte? Stai fara griji! Poti profita desaptamana marilor reduceri la Editura Nemira. Ai reduceri de pana la 89% . Intra pe nemira.ro si da startul comenzilor tale. Stocurile noastre rezista!

Spor la cumparaturi si lectura placuta!


Saptamana acesta te bucuri din plin de ofertele Nemira cu transport gratuit pentru toate comenzile cu o valoare de peste 150 de lei.


In perioada 20-24 noiembrie, Editura Nemira a participat la o noua editie a Targului International de Carte Gaudeamus cu o oferta de peste 700 de titluri.In urma celor cinci zile de targ, cele mai vandute titluri au fost:


Daca ti-a scapat ocazia de a iti achizitiona aceste titluri la targ, te invitam sa le descoperi in Libraria Virtuala Nemira, cu 30% reducere .


Dezvoltare personala, arte divinatorii, religii, sanatate si cunoastere. In saptamana marilor reduceri poti avea parte de toate aceste elemente. Ce trebuie sa faci?

Intra pe mistica.ro si profita de toate reducerile pregatite pentru tine. Ai 50% reducere la pachete cadou si 40% reducere la titlurile individuale!


Iti lipseste o carte din biblioteca ta digitala? Nicio problema!

In saptamana marilor reduceri de la Editura Nemira, cumperi doua ebookuri si platesti doar unul. Iar biblioteca ta va fi completa! Profita de oferta 1+1 Cadou de la Nemira!

0 comentarii: