marți, 19 noiembrie 2013

Pachete de carti cadou si transport gratuit - Editura Nemira


Saptamana aceasta Editura Nemira ofera o reducere speciala de 40% la pachete de carti Nemira .

Iti propunem noi pachete cadou, potrivite pentru sarbatorile ce se anunta, Pachetul Sapte povesti va invita sa descoperiti 3 titluri, fiecare cu 7 povesti despre dragoste, vacante sau calatorii; Pachetul Craciunul va invita sa (re)traiti frumoasa atmosfera de Craciun in paginile cartilor Enciclopedia Craciunului si Craciunul in cele mai frumoase povestiri.

Decopera toate pachetele pregatite pentru tine! Spor la cumparaturi!Saptamana aceasta ai transport gratuit pentru cartile tale. Ce trebuie sa faci?

Pasul 1: Intri in libraria virtuala a Editurii Nemira, nemira.ro .
Pasul 2: Selectezi cartile tale preferate de la noutati , din seriile de autor , din colectiile de carte Nemira.
Pasul 3: Te asiguri ca ai o comanda de minimum 120 lei.
Pasul 4: Si ai asigurat transport gratuit!


In perioada 20 - 24 noiembrie, Editura Nemira participa la Targul Gaudeamus. Ca in fiecare an, Nemira a pregatit cititorilor numeroase surprize, de la noutati editoriale la oferte promotionale si evenimente de lansare mult asteptate.

Astfel, cei care vor ajunge la standul Editurii Nemira vor putea alege carti din cele peste 700 de titluri pregatite, vor putea beneficia de reducerea generala de 25%, oferta 2+1 cadou si dereducerea de 35% pentru pachetele cadou si vor participa la doua zile de evenimente alaturi de autori de exceptie.


Luni, 25 noiembrie, la ora 19.00, in mansarda Librariei Carturesti Verona va avea loc o noua editie a Clubului de lectura Nemira. Pentru prima data, cartea ce va sta la baza discutiilor este cea a unui scriitor roman, Andrei Calaras, cu volumul Richter 8.9.

Cei care vor sa participe in Clubul de Lectura Nemira din 25 noiembrie se pot inscrie accesandurmatorul link . Pentru informatii legate de intalnirile cititorilor, cartile puse in discutie in fiecare luna si nu numai, va așteptam pe pagina de Facebook a Clubului de lectura Nemira

0 comentarii: