sâmbătă, 9 noiembrie 2013

MAI PUTERNIC DECÂT FRICA de Marc Levy - NOU la TREI


MAI PUTERNIC DECÂT FRICA de Marc Levy, traducere de Aliza Peltier – din noiembrie în librării!

În carcasa unui avion prăbuşit în zăpezile de pe Mont Blanc, Suzie Baker găseşte documentul care ar putea să-i facă dreptate familiei sale acuzate de înaltă trădare. Dar această descoperire compromiţătoare pune în alertă serviciile secrete americane.

Andrew Stilman, reporter la New York Times, i se alătură fascinantei şi enigmaticei Suzie Baker, pentru a da curs unei anchete de care depinde însăşi viaţa tinerei femei. 
Urmăriţi, manipulaţi, Suzie şi Andrew trebuie să evite capcane şi să dejoace planuri, riscând să dezvăluie unul dintre secretele cel mai bine păzite ale vremurilor noastre.

Personaje irezistibile, suspans bine dozat... Cu acest nou roman, Marc Levy imaginează o poveste de o uimitoare modernitate.

Marc Levy este cel mai citit autor francez contemporan. Cărţile lui sunt traduse în 45 de limbi, regăsindu-se pe majoritatea listelor de bestseller din ţările în care este publicat. S-a născut în 1961, la Paris şi în prezent trăieşte la New York.

Cariera sa de scriitor demarează cu maximum de succes în anul 2000, când publică romanul Şi dacă e adevărat…, vândut în întreaga lume în milioane de exemplare şi ecranizat de Steven Spielberg (2005). Cartea a apărut în limba română la Editura Trei, alături de celelalte romane ale lui Marc Levy: În altă viaţă; Te voi revedea; Prietenii mei, iubirile mele; Unde eşti; Şapte zile pentru o eternitate; Copiii libertăţii; Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus; Prima zi; Prima noapte; Hoţul de umbre; Strania călătorie a domnului Daldry; Şi dacă aş mai trăi o dată etc.

0 comentarii: