marți, 18 martie 2014

"The Maze Runner" - Trailer si poster oficial

                    
      Povestea îl are în centru pe Thomas, un adolescent al viitorului care se trezeşte înconjurat de alţi băieţi de vârsta lui, care-i urează bun venit în Poiană, un spaţiu gigantic înconjurat de ziduri de piatră. Nici ei nu au habar cum au ajuns acolo şi nu-şi amintesc nimic din viaţa lor de dinainte. Ştiu doar că între ei şi posibila libertate se află un labirint gigantic, plin de primejdii...



Premiera in Romania - 19.09.2014


Distributia:

Dylan O'Brien- Thomas
Kaya Scodelario - Teresa
Patricia Clarkson - Ava Paige
Thomas Brodie-Sangster -Newt
Will Poulter - Gally
 Aml Ameen - Alby
Dexter Darden - Fry Pan
Chris Sheffield - Ben
Michael Bow - Mike
Alexander Flores - Winston
Joe Adler - Zart
Blake Cooper  - Chuck
Ki Hong Lee - Minho
Jacob Latimore - Jeff

Trailer:

                    


Film bazat pe: 


Personajul principal, Thomas, se trezeste intr-un loc necunoscut numit Glade, amnezic si infricosat, alaturi de alti baieti - toti adolescenti - aflati in aceeasi situatie. Aici descopera, rand pe rand, ca noua sa casa e de fapt un labirint urias, cu ziduri de piatra care se misca in timpul noptii, facand rezolvarea sa aproape imposibila; ca in labirint se ascund niste monstri-roboti - Durerosii - care ii ataca si ii determina sa treaca printr-o Transformare.

Dureroasa; ca sunt fortati sa locuiasca in Glade de catre niste Creatori despre care nu-si amintesc nimic. Thomas si tovarasii sai, alaturi de Teresa - singura fata din intregul grup - trebuie sa rezolve labirintul si sa gaseasca drumul spre casa cu orice pret.

1 comentarii:

ionutzk spunea...

Abia astept sa apara acest film. Trailerul este demential !!! :D