miercuri, 19 martie 2014

MAGIA DESTINULUI, primul volum al Trilogiei magice de Nora Roberts - cu revista Libertatea pentru Femei.


Ritualuri și cristale vrăjite, descântece, legende străvechi întrețesute cu iubire - pe toate le veți descoperi citind MAGIA DESTINULUI, primul volum al Trilogiei magice de Nora Roberts, de vineri la toate chioșcurile de ziare împreună cu revista Libertatea pentru Femei.



Americanca Iona Sheehan pleacă în Irlanda la îndemnul bunicii, pentru a-și cunoaște verii și a scăpa de părinți și de viața ei lipsită de satisfacții. A crescut știind că are puteri magice, dar nu și le-a exploatat din cauza indiferenței mamei care aproape că se teme de acestea. 
Ajunsă în ținutul de o frumusețe amețitoare, plin de legende vechi de secole, verișorii ei, Branna și Connor, îi deschid calea spre o lume uimitoare. Talentul ei înnăscut de a se înțelege cu caii o ajută să capete o slujbă la grajdurile lui Boyle McGrath – cowboy, pirat și călăreț desăvârșit de care Iona se îndrăgostește până peste cap. 
Dar în toată această armonie există un rău ancestral care trebuie învins cu orice preț, astfel că familia și prietenii se vor alia pentru a ține în viață promisiunea vieții și a iubirii.

0 comentarii: