joi, 6 februarie 2014

Top 5 Wednesday - Favorite Covers

Sal'tare!

Stiu ca trebuia sa postez ieri, insa ieri am stat sa scriu recenzii, care sunt deja pe blog, si m-am relaxat putin, pentru ca sunt in sesiune. Tema pentru azi, ieri, era Top 5 Covers, adica sa vorbesc, sau mai bine zis, sa va arat 5 coperti care mie imi plac foarte mult, mi se par geniale/originale/mind-blowing/etc. Asa ca am ales. Despre ele sincer nu stiu ce sa va zic, pentru ca la fiecare as spune acelasi lucru:)), insa va voi lasa linkurile de goodreads spre toate aceste cartii/serii, daca vreti sa le cautati.

A fost greu sa aleg, pentru ca sunt foarte multe carti si serii ce au coperti geniale, insa m-am limitat la 5. :)) Dupa cum vedeti am ales trilogii sau serii, ca sa ne bucuram ochii si mai mult, si da, toate sunt din afara. Copertile sunt intr-o ordine aleatorie, pentru ca toate-mi plac. 

1.  Lunar Chronicles Series by Marissa Meyer2. The Artists Trilogy by  Karina Halle 3. Newsoul Series by Jodi Meadows4. The Immortal Empire Series by  Kate Locke 5. The Last Survivors Series by Susan Beth Pfeffer Sper ca v-a placut postarea mea si daca vreti sa participati si voi la Top 5 W, atunci v-asteptam in grupul nostru, aici . 

1 comentarii:

Bianca Ioana spunea...

Foarte frumoase!
1, 3 şi 5 sunt superbe! <3