joi, 13 februarie 2014

THESE BROKEN STARS de Amie Kaufman şi Meagan Spooner – în curând la Editura Trei, în colecţia Young Fiction Connection!


THESE BROKEN STARS de Amie Kaufman şi Meagan Spooner – în curând la Editura Trei, în colecţia Young Fiction Connection!

La bordul navei Icarus e o noapte ca oricare alta. Apoi, catastrofa loveşte din plin: luxoasa navă spaţială de croazieră este smulsă din hiperspaţiu şi se prăbuşeşte pe cea mai apropiată planetă. Lilac LaRoux şi Tarver Merendsen supravieţuiesc. Şi se pare că sunt singuri.

Lilac este fiica celui mai bogat om din lume. Tarver e un tânăr sărman, ajuns erou de război, care a învăţat cu mult timp în urmă că fetele ca Lilac nu înseamnă decât probleme. Dar avându-se numai unul pe celălalt, Lilac şi Tarver trebuie să conlucreze, întreprinzând o călătorie anevoioasă de-a lungul tărâmului pustiu şi sinistru pentru a căuta ajutor.

Apoi, în pofida sorţilor, Lilac şi Tarver găsesc o binecuvântare în tragedia care i-a adus pe unul în braţele celuilalt. Fără speranţa de a avea un viitor împreună în lumea lor, cei doi încep să se întrebe dacă nu le-ar fi mai bine să rămână acolo pentru totdeauna.

Însă totul se schimbă când descoperă adevărul din spatele şoaptelor înfiorătoare care îi însoţesc la fiecare pas. S-ar putea ca Lilac şi Tarver să găsească o modalitate de a părăsi planeta, dar un lucru e sigur: nu vor mai fi aceiaşi oameni care au aterizat acolo.

Această poveste de dragoste atemporală pune în mişcare o serie de romane SF captivante, cu noi protagonişti în fiecare volum.

Trilogia Starbound – TREI LUMI. TREI POVEŞTI DE DRAGOSTE. UN SINGUR DUŞMAN.

Seria va fi ecranizată într-un serial de televiziune, având o echipă de patru producători executivi: Eric Balfour (actorul din serial „Haven”), Staphanie Varella, Warren Littlefield şi Martin Berneman.

1 comentarii:

Unknown spunea...

Ce subiect intersant, ma bucur cand vad si idei noi. ;)