marți, 8 octombrie 2013

Scriitorii preferati ai cititorilor profesionisti - Editura Nemira


Luna martie a adus prima editie a Clubului de Lectura Nemira . De atunci s-au adunat 7 intalniri ale cititorilor cu autorii lor favoriti, cea de-a opta urmand a avea loc pe 28 octombrie.

Sa recapitulam: 7 editii realizate (martie-septembrie), 7 titluri discutate si 6 scriitori alesi (George R.R.Martin, Frank Herbert, Orson Scott Card, Arthur C.Clarke, Philip K. Dick, H.G.Wells). Iar la editia cu numarul 8 se va adauga listei si Raymond Chandler.

Editura Nemira va invita sa-i cunoasteti pe scriitorii preferati ai cititorilor profesionisti si va ofera oreducere de 45% la titlurile individuale ale scriitorilor George R.R.Martin, Frank Herbert, Orson Scott Card, Arthur C.Clarke, Philip K. Dick, H.G.Wells si Raymond Chandler


Luna de luna cei de la The Club of Serial Readers invita cititorii sa voteze cartea lunii. Pentru luna octombrie au fost propuse mai multe carti horror in linie cu evenimentul ce va incheia luna, Halloween-ul.

Cititorii au ales, iar cartea lunii octombrie este "Cimitirul animalelor " de Stephen King. Cu aceasta ocazie ne vom si intalni pentru a discuta despre povestile de groaza create de Stephen King si nu numai. Asadar, sambata, 12 octombrie, la ora 15:00, va asteptam La un ceai sa povestim despre cele mai inspaimantatoare povesti create de autori precum Stephen King, John Saul sau H.P. Lovecraft.

0 comentarii: