marți, 4 septembrie 2012

Tattoo (Tattoo #1)


Bailey Morgan nu e genul acela de fata care arata multa piele, dar intr-un fel, ajunge in cabina de schimb a unui mall cu prietena ei Delia aplicand un tatuaj temporar in partea de jos a spatelui ei. Niciodata sa sufere din cauza modei, "trendsetter"-ita Delia stie exact unde vrea sa aiba propriul tatuaj - pe stomac, fix unde se termina tricoul - poti spune "midriff"? Annabelle, cea tacuta, alege spatele gatului sau, si baietoasa Zo il pune pe al ei pe coapsa. Tatuajele rezista trei zile si Delia este sigura ca prin ele, cele patru prietene, vor ucide la scoala de dans.

Din pacate, a ucide este ceea ce cineva are in minte si Bailey, Delia, Annabelle si Zo lupta pentru vietile lor. Impreuna cu tatuajul, fiecare fata primeste un dar - o putere supranaturala care sa le ajute in lupta. Odata ce visele de cosmar ale lui Bailey arata natura dusmanului lor le devine clar fetelor ca trebuie sa salveze lumea. Si daca ele o pot opri pe Delia sa-si foloseasca noua putere descoperita de a transforma ambalajele de guma in "pums" de Prada, ar avea o sansa. 


Daca exista greseli in traducere atunci ele imi apartin. Am zis sa va mai arat o carte:) si daca sunteti interesati sau doar vreti sa spuneti o parere legata de traducere sau de carte puteti lasa comm. Daca apar interesati pot organiza la sfarsitul saptamanii un concurs fulger sau un concurs prin random cu ea.

0 comentarii: