miercuri, 5 septembrie 2012

Book Lovers Challenge provocarile 24, 25, 26, 27

Ai şansa incredibilă de a te cupla cu un personaj la alegere, care ţi-a dat bătăi de..inimă :). Cu cine crezi că te-ai potrivi şi aţi face o pereche reuşită, şi de ce?


Sincer nu m-as cupla cu nimeni. Chiar daca au fost personaje care mi-au placut mult si mi-am dorit sa pot cunoaste un astfel de om sau sa am ocazia sa cunosc acele personaje pe viu. Aici l-as aminti pe Dimitri si cred ca toata lumea stie din ce serie face parte, apoi ar fi personajul din Gargui, poate si tipii din cartile lui Guillaume Musso. Insa si acele personaje sunt ca oamenii si nu stiu daca scosi din lumea lor mi-ar mai parea atat de fascinanti. Asa ca lasam personajele si mai bine privim in jurul nostru.


Alege 5 cărți/serii preferate, și spune-ne pentru fiecare ce melodie li s-ar potrivi.

Academia Vampirilor  - Nightwish - 10th Man Down

Fortele Raului Absolut - Green Day - Boulevard of broken dreams

Vampirii din MorganVille - Nightwish - Dead to the world


Ce-as fi eu fara tine? / Vei fi acolo? - Celine Dion - It's hard to say goodbye

Cam asta am ales eu. Ar mai fi si alte carti/serii, dar am zis sa respect numarul. Sper sa fi reusit sa le potrivesc pentru ca n-am stat vreodata sa ma gandesc ce piesa ar merge unei carti sau invers. 


Refă coperta unei cărți la alegere. Pune în postare și coperta originală, dar și cea creată de tine. :)



Sper ca va place:). Cam asta a fost ideea mea, desi n-am gasit nici o poza care sa ma ajute.


Spune-ne cum ți s-a părut experiența ”Book Lovers Challenge” , apoi lansează o provocare asemănătoare celor din ea și dă-o mai departe la 5 bloguri. Anunță-i printr-un comentariu.


Mie mi-a placut sa postez in cadrul Book Lovers Challenge si cu acest prilej am putut sa le arat cititorilor si alte lucruri pe care poate nu le mai postasem pe blog, dar sa le si arat cate ceva despre omul din spatele "cortinei". Eu m-am simtit bine si sper ca si ei. Singurul lucru ce-l regret, foarte putin, e ca n-am pus o provocare pe zi, ci am mai incalcat din in cand regula. Dar asta e. Provocare nu lansez, dar daca vrea cineva sa preia leapsa si sa o faca sau orice provocare din ea e binevenit:). O poate lua oricine.

0 comentarii: