duminică, 6 aprilie 2014

VORBE DULCI de Julie Garwood, de maine la toate punctele de difuzare a presei, împreună cu ziarul Libertatea



Olivia Mackenzie a suferit în copilărie de o boală rară și a stat mult în spital, suportând un tratament experimental. Atunci s-a împrietenit cu Samantha, Jane și Collins, iar cele patru au rămas prietene apropiate. Acum Olivia este o avocată tânără, frumoasă și dură care lucrează pentru Fisc și se află pe urmele unei scheme piramidale foarte elaborate, pusă la cale chiar de tatăl ei. Nimerește însă în mijlocul unei operațiuni FBI sub acoperire și, fără să vrea, o distruge complet. Obișnuită cu situațiile-limită, Olivia este destul de inteligentă ca să știe când trebuie să ceară ajutor. Mai ales când ajutorul este înalt, brunet și foarte sexy... în persoana agentului special Grayson Kincaid de la FBI.
Grayson și Olivia se aliază în lupta împotriva corupției, dar și împotriva atracției irezistibile pe care o simt unul față de celălalt.

Vă invit deci să descoperiți mâine povestea explozivă, încărcată de pericole dar și de iubire, citind VORBE DULCI de Julie Garwood, de vânzare la toate punctele de difuzare a presei, împreună cu ziarul Libertatea.

1 comentarii:

Unknown spunea...

Pare interesanta,cu toate ca nu prea sunt fana genului. Totusi am sa merg sa o cumpar,sper sa nu ma plictiseasca.