miercuri, 23 aprilie 2014

OTRAVA PERFECTĂ de Amanda Quick alături de revista Libertatea pentru Femei din 25 aprilieCu reputaţia distrusă de zvonurile că şi-ar fi otrăvit logodnicul, botanista Lucinda Bromley trăieşte la marginea înaltei societăţi, având grijă de sera ei şi oferind ocazional consultanţă poliției în cazuri de crimă, având un talent unic: poate detecta orice tip de otravă, mai ales dacă are origini în lumea plantelor. 

Însă moartea unui lord zguduie liniştea relativă pe care şi-a găsit-o, căci la scena crimei Lucinda găseşte urme ale unei ferigi unice în Anglia, care i-a fost furată de curând din propria seră. 

Pentru a desluşi acest mister care ar putea să arunce bănuiala chiar asupra ei, Lucinda apelează la un coleg din Societatea Ocultă. Caleb Jones conduce o agenţie de investigaţii specială, şi Lucinda are încredere că secretele ei vor fi în siguranţă. 

Pe măsură ce ancheta scoate la iveală o conspiraţie mortală care îşi are originile în zilele de început ale Societăţii Oculte, Caleb şi Lucinda sunt atraşi în mrejele unei pasiuni copleşitoare, dar şi în iţele unei nebunii ancestrale, care îl poate arunca pe Caleb în abisurile propriului suflet torturat, de unde numai Lucinda îl poate salva.

Atmosfera apăsătoare a sfârșitului domniei reginei Victoria s-a dovedit perfectă pentru acest roman plin de suspans, scene romantice toride și de personaje cu puteri miraculoase!

Veți descoperi întreaga poveste vineri, 25 aprilie, citind OTRAVA PERFECTĂ de Amanda Quick alături de revista Libertatea pentru Femei.

0 comentarii: