vineri, 18 aprilie 2014

Sarbatori pascale cu senzatii literare: participa la Targul de Paste Nemira!


Foarte putin timp pana la Paste, iar pregatirile sunt in toi! Iar daca in timpul liber pe care il veti petrece alaturi de cei dragi veti avea timp si pentru lectura, nu uitati de Targul de Paste Nemira! Aici veti gasi titlurile noastre cu reducere de pana la 89%, noutatile cu 35%, iar pachetele cu 50%! Nu ramane decat sa va uram Paste fericit si... lectura placuta!

 

Pentru ca suntem in prag de Paste si ne asteapta o scurta vacanta, ne-am gandit sa venim in intampinarea celor pasionati de lecturi dedicate sezonului cu o oferta pe masura. In aceasta perioada, colectiile de spiritualitate Nemira, Byzantivm, Religio, Alfa & Omega si Porta Magica au reduceri de pana la 73%!


Ja or nein? Oui ou non? Da sau ba? Depinde in ce parte a lumii va aflati si, mai ales, cate limbi stapaniti. Cu cat mai multe, cu atat mai larg va fi orizontul dumneavoastra. De la wazzup-ul englezei colocviale pana la clasicul s’il vous plait, dicitonarele Linghea va ofera tot materialul lingvistic necesar pentru a va descurca in babilonia lumii de astazi!

0 comentarii: