vineri, 18 aprilie 2014

Aroma pasiunii de Margot Berwin de astazi la chioșcuri alături de revista Libertatea pentru Femei + cadou


După divorţul care i-a frânt inima, viaţa Lilei în New York este banală, complet nouă şi pustie. Întâlnirea cu David Exley, un vânzător de plante atrăgător, îi dezvăluie o lume inedită, făcând-o să-şi găsească şi o pasiune neobişnuită. Într-o seară, Lila ajunge din întâmplare într-o spălătorie atipică, al cărei proprietar la fel de ieşit din comun, Armand, a transformat-o într-un soi de seră. Astfel, Lila află de existenţa a nouă plante extraordinare, despre care se spune că aduc posesorului faimă, bogăţie şi nemurire. Armand îi promite să-i dezvăluie secretele acestora, cu condiţia să nu spună nimănui despre asta. Lila este însă prea fermecată de David şi face greşeala să-i povestească totul, iar acesta, aflat de mult în căutarea plantelor-minune, le fură şi dispare. Mustrată de conştiinţă, Lila îl va însoţi pe Armand în peninsula Yucatan, pentru a găsi câte un exemplar din cele nouă plante. Pentru ea urmează o călătorie palpitantă a dragostei şi a cunoaşterii de sine, dincolo de graniţele confortului şi civilizaţiei, într-un spaţiu al misterului şi al aventurii.

Descoperiți romanul AROMA PASIUNII, în care iubirea, trădarea, aventura și plantele rare se contopesc într-o carte magică.

Înainte de a deveni o autoare de succes, Margot Berwin a lucrat mulți ani în publicitate. A scris trei cărți și a publicat până în prezent două. Romanul său de debut, AROMA PASIUNII (Hothouse flower and the nine plants of desire) a fost un succes încă de la lansare și a fost tradus în 19 limbi.

"Această carte este o călătorie care pornește de la lumea publicității din orașul New York către pădurile tropicale ale peninsulei Yucatan... către negustorii de plante medicinale, șamani, șarlatani și direct către plantele înseși. Întâmplările din această carte sunt fictive în esență și foarte reale la modul abstract."
Margot Berwin

Aroma pasiunii de Margot Berwin vă așteaptă astazi la chioșcuri alături de revista Libertatea pentru Femei și CADOUL nostru pentru voi, 100 de grame de cafea Gold Mocca - cafeaua care te trezește!

0 comentarii: