joi, 3 aprilie 2014

Jocul dragostei de Eloisa James, care va apărea vineri, împreună cu revista Libertatea pentru femei.În cărțile Eloisei James retrăim poveștile fermecate în care prințul reușește mereu să își găsească aleasa (este părerea uneia dintre cititoarele romantice fidele).

Lady Roberta, unica fiică a unui marchiz boem, care scrie poeme nesfârșite, își dorește un soț care să nu știe nimic despre poezie. Dar singura șansă pentru a se îndrăgosti și a se căsători este să se îndrepte spre Londra, acolo unde poate participa la balurile organizate de verișoara ei, ducesa Jemma Beaumont. Jemma îi explică Robertei că a fi ducesă e un defect. Ducesele se poartă urât, sunt incurabil de superficiale, capricioase - când vine vorba de bărbați și își disprețuiesc soții. 
Cu toate astea, o va aranja pe Roberta ca să arate ca o prințesă din povești la bal și apoi o va mărita cu cine își dorește.

Ducele de Villiers, putred de bogat, este un jucător de șah extraordinar și un crai renumit, care nu intenționează să se căsătorească vreodată… până când o vede pe Roberta. Dar și Damon Reeve, tânărul conte de Gryffyn, este atras de Roberta, de aceea este hotărât să împiedice căsătoria ei cu ducele, care nu i-ar aduce decât o viață lipsită de pasiune ce ar face-o în mod clar nefericită. 
Va reuși Damon s-o atragă în propriul joc, chiar cu riscul să se aleagă el însuși cu inima frântă în această aventură riscantă?

Citiți toată povestea în Jocul dragostei (Desperate Duchesses - in limba engleză) de Eloisa James, care va apărea vineri,la toate punctele de difuzare a presei, împreună cu revista Libertatea pentru femei.

0 comentarii: