duminică, 27 aprilie 2014

O ISPITĂ IREZISTIBILĂ de Sandra Brown - de mâine la chioșcuri, împreună cu ziarul Libertatea


"Încă din copilărie, Sage Tyler a trăit în umbra fraților ei mai mari, Chase şi Lucky. Chiar și după ce-și obţine diploma de licență în domeniul afacerilor, celor doi nici nu le trece prin gând să o implice în compania familiei, considerând că singura carieră potrivită pentru sora lor mai mică este cea de soție a viitorului dermatolog de succes Travis Belcher. Dar când acesta rupe logodna chiar înaintea Crăciunului, Sage se vede nevoită să revină acasă.

Mândră și încăpățânată, tânăra își propune să ascundă vestea despărțirii, dar planurile îi sunt date peste cap de noul angajat al familiei, Harlan Boyd, un străin arogant, dar extrem de atrăgător, care a auzit fiecare cuvânt rostit în timpul umilitoarei despărțiri... și i-a plăcut! Deși Harlan reprezintă tot ceea ce ea disprețuiește la un bărbat, Sage nu rezistă ispitei de a se arunca în brațele lui. Cei doi fac tot posibilul să se lupte cu atracția irezistibilă dintre ei, în timp ce vieţile li se complică din ce în ce mai mult.

Romanul O ISPITĂ IREZISTIBILĂ de Sandra Brown (care încheie strălucit Trilogia Sudului) vă așteaptă de mâine dimineață la chioșcuri, împreună cu ziarul Libertatea.

1 comentarii:

Marya Mary spunea...

N-am citit nicio carte a acestei autoare, dar mama mi-a zis ca era inebunita dupa cartile ei. Pe mine nu ma prea atrag...