duminică, 13 aprilie 2014

Mâine, 14 aprilie, la toate chioșcurile de ziare romanul IDENTITATE FURATĂ de Mary Higgins ClarkAflată la începutul unei cariere strălucite în Manhattan, Alexandra „Zan“ Moreland, designer de interior talentat, încearcă să-și refacă viața după tragedia răpirii fiului ei, Matthew, în Central Park, la vârsta de trei ani. Doi ani mai târziu, în ziua în care Matthew ar fi împlinit cinci ani, ies la lumină fotografii care par să o acuze de răpirea propriului copil. Suspectată de poliție și chiar de apropiați, Zan este cuprinsă de frică și de disperare, ba chiar și de îndoieli privind propria nevinovăție. În același timp, descoperă cu groază că îi dispar bani din contul bancar și că îi sunt utilizate cardurile de credit. Cineva se folosește de identitatea ei. Dar cine încearcă să-i distrugă viața și, mai ales, de ce? 

Autoare de mare succes, Mary Higgins Clark a publicat peste 30 de romane de suspans, care au devenit bestselleruri internaționale, fiind vândute în sute de milioane de exemplare, iar unele chiar ecranizate.

Mâine, 14 aprilie, veți putea găsi la toate chioșcurile de ziare romanul IDENTITATE FURATĂ de Mary Higgins Clark, care vă va ține cu sufletul la gură până la final.

0 comentarii: