marți, 1 aprilie 2014

Nemira intampina Urzeala tronurilor sezonul IV : 50% reducere la saga Cantec de gheata si foc!


Asteptarea se apropie de sfarsit: cea mai iubita poveste a imaginarului contemporan, "Urzeala tronurilor", se intoarce pe data de 7 aprilie, la HBO, cu sezonul IV! Va invitam sa sarbatorim impreuna acest eveniment cu o promotie speciala: 50% reducere la saga "Cantec de gheata si foc", a celebrului George R. R. Martin, seria care sta la baza uneia din cele mai bune ecranizari din istoria televiziunii! 



Esti nascut in luna aprilie si iti plac titlurile editurii noastre? Daca este asa, in aceasta saptamana te sarbatorim si te invitam sa iti revendici cadoul de la Nemira: 50% reducere pentru orice comanda! 

 

Saptamana aceasta Editura Nemira ofera cititorilor o noua reducere speciala de pana la 50% la pachetele sale de carti. Avand in vedere ca mult-asteptatul sezon IV din serialul Game of Thrones incepe pe data de 7 aprilie, va recomandam cu draga inima celebra saga "Cantec de gheata si foc" 



Dupa doua saptamani de la intoarcerea pe piata editoriala romaneasca a iubitului autor Sven Hassel, un nou titlu al acestuia este aici! Iar acum este vorba despre "Batalion de mars", un alt episod din aventurile celebrului regiment 27 de blindate, care ii poarta pe membrii sai chiar pana la Marea Neagra! Nu ratati acest nou roman, de joi, 3 aprilie, la chioscurile de ziare impreuna cu ziarul Libertatea! 

0 comentarii: