vineri, 13 iunie 2014

MIREASA ȘI BESTIA de Teresa Medeiros,de mâine la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea


"Gwendolyn Wilder nu crede în legenda Dragonului. Dar sătenii superstițioși din Ballybliss sunt convinși că, oferind-o drept sacrificiu, vor fi feriți de mânia crâncenă a creaturii care și-a găsit sălaș în castelul foștilor conducători ai clanului, pieriți într-o bătălie înfiorătoare. Deși nu îi este îngăduit să-i vadă chipul, tânăra se îndrăgostește de străinul atent și tandru, care-i oferă confortul pe care ea nu l-ar fi visat niciodată, într-unul dintre turnurile castelului în ruină. Gwendolyn descoperă că nu are de-a face cu un monstru, ci cu un bărbat atât de puternic încât reușește să țeasă în jurul ei un văl de magie senzuală și o învață să creadă în ceva cu adevărat miraculos – adevărata dragoste.

Însă tainele trecutului ies la suprafață, amenințând să destrame vraja cu care Dragonul a înconjurat-o pe tânăra înzestrată cu o frumusețe voluptuoasă, dar și cu o inteligență rară. Secrete tulburătoare reînnoiesc sentimente de vină și dorința răzbunării; vor fi, oare, mai puternice decât o iubire capabilă să învingă timpul?”

MIREASA ȘI BESTIA de Teresa Medeiros, un amalgam fermecător de mit și magie, vă așteaptă începând de mâine la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.

O adevărată iubire de poveste pe care o așteptați nerăbdătoare, nu-i așa?

0 comentarii: