vineri, 20 iunie 2014

"Cum să alegi soțul potrivit" de Victoria Alexander, de mâine, alături de ziarul Libertatea


Împotriva dorinţei ei, Lady Gillian Marley trebuie să îşi găsească un soţ - şi repede. Pentru a intra în posesia unei moşteniri considerabile lăsate de către unchiul ei prin testament, care i-ar oferi independența financiară mult dorită, ea trebuie să îndeplinească o singură condiţie - să se mărite până la împlinirea vârstei de treizeci de ani, ceea ce înseamnă că mai are la dispoziţie numai două luni pentru a găsi un soţ maleabil. Primul pe lista de candidaţi eligibili este contele de Shelbrooke; totuşi, după o singură privire aruncată chipeşului și misteriosului nobil, Gillian ştie că nu îi va fi uşor să îl convingă să accepte o căsătorie de convenienţă.

Departe de a rămâne nepăsător la farmecele lui Gillian, ultimul lucru la care Richard Shelton se gândeşte să se lege pe viaţă este o căsătorie castă. Cu toate că moştenirea este mai mult decât tentantă, Richard ştie că însăşi doamna în cauză reprezintă adevăratul trofeu şi nu intenţionează să îi permită lui Gillian să nege pasiunea arzătoare care se naşte între ei. Şi nu are decât două luni la dispoziţie pentru a o convinge să îi devină soţie nu numai cu numele... înainte ca secretul lui misterios să fie dezvăluit şi vieţile lor să fie târâte iremediabil într-un scandal răsunător.

"Cum să alegi soțul potrivit" de Victoria Alexander - o iubire de poveste amuzantă vă așteaptă de mâine la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

0 comentarii: