miercuri, 25 iunie 2014

"La prima vedere" de Danielle Steel, de vineri, alături de revista Libertatea pentru femei


"New York. Londra. Milano. Paris. Săptămâna Modei în patru orașe. Timmie O'Neill a construit un adevărat imperiu în lumea modei, o afacere ce o inspiră și o consumă deopotrivă, și căreia i s-a dedicat complet. Însă în ciuda succesului de care se bucură pe plan profesional, Timmie păstrează în suflet multe răni rămase nevindecate, așa că nu mai este dispusă să-și asume, din nou, riscuri pe plan sentimental. Și totuși, în ciuda lumii ei perfect controlate și organizate, se dovedește că nu poate fi imună la magia dragostei când în viaț a ei intră fermecătorul doctor Jean-Charles Vernier. La început, relaț ia lor este cea dintre pacient și medic, dar nici unul nu se poate opune atrac iei de necontestat care se naște între ei. Totodată însă, se confruntă cu o dilemă veche de când lumea: pot avea curajul doi oameni puternici, veniț i din lumi diferite, să renunț e la siguranț ă pentru a-și risca inima?

La prima vedere este o carte la fel de complexă și de captivantă ca viaț a însăși: cariere, familii, iubiri din trecut, pierderi, obligaț ii, bucurii și lacrimi. Este o poveste despre asumarea unor riscuri și despre renunț area la control înschimbul dragostei și fericirii.

Romanul "La prima vedere"(First sight) de Danielle Steel vă așteaptă începând de vineri la toate punctele de difuzare a presei, alături de revista Libertatea pentru femei. 

0 comentarii: