marți, 16 iulie 2013

Tu poti depasi limitele imaginatiei? - Editura Nemira


Oare limitele imaginatiei pot fi depasite? Iar daca da, cum? Editura Nemira iti ofera resursele de care ai nevoie pentru a duce imaginatia un pas mai in fata. Volumele autorilor de literatura SF & Fantasysunt punctul din care trebuie sa pornesti spre o calatorie pe care nu o vei uita prea curand.

Editura Nemira ofera o reducere de 37% la peste 70 de titluri din colectia Nautilus SF pentru toti cei care vor sa impinga granitele realitatii si ale imaginatiei !

Furtuna pe Windhaven de George R.R. Martin si Lisa Tuttle, 2001: Odiseea spatiala sauSfarsitul copilariei de Arthur C. Clarke, Fara indurare de Joe Abercrombie sunt doar cateva dintre titlurile ce te vor acompania in calatoria imaginatiei!


Pentru unii cartile sunt mai mult decat pagini si cuvinte, pentru unii cartile reprezinta adevarate comori literare. Sunt acei cititori pentru care experienta lecturii reprezinta totul, iar biblioteca lor trebuie sa gazduiasca cele mai bune editii.

Daca si tu esti un astfel de cititor, nu lasa sa treaca pe langa tine ultima sansa de a avea editia de colectie Cantec de gheata si foc.


Editura Nemira este in cautare de povesti de vacanta. In perioada 15-29 iulie sunteti invitati sa ne trimiteti povestile voastre de vacanta surprinse in imagini. Stim ca nicio vacanta reusita nu are loc fara portia de lectura, de aceea, imaginile voastre trebuie sa surprinda si modul in care ati imbinat lectura cu vacanta.

Trimiteti povestile voastre de vacanta la alexmazilufoto@gmail.com, pana la data de 29 iulie, ora 23:00. Cei care vor ocupa primele sapte locuri vor primi cate o carte Sapte povesti de vacanta , cei care vor ocupa locurile III si II isi vor putea alege cate o carte Nemira, iar marele castigator isi va putea alege cate doua carti Nemira de pe www.nemira.ro .


Concursul se desfasoara pana la data de 29 iulie.


Pret fix: 10 RON

Cainii de diamant, Zile pe Turcoaz cuprinde doua nuvele magistrale, care se inscriu in seria Revelation Space.

Caini de diamant sau ogari cu pielea de diamant se profileaza la capatul expeditiei conduse de Roland Childe. Pentru a afla secretele Turnului Sangeros, Roland Childe organizeaza o expeditie pe indepartata si arida pe planeta Golgotha.

Turnul este un loc grotesc, o fuziune intre animal si masina, iar cei care s-au aventurat acolo nu au mai iesit niciodata. In Turn, membrii echipajului sunt confruntati cu enigme matematice si sunt obligati sa isi inlocuiasca membrele si procesele mentale cu dispozitive cibernetice, ca metoda de adaptare la regulile mereu schimbatoare ale jocului mortal condus de Turn.

Naqi Okpik de pe planeta Turcoaz isi pierde sora in oceanul viu, format dintr-o comunitate de micro-organisme ale Jonglerilor Mintii, care fac din Turcoaz o vasta arhiva de minti statice.

Micro-organismele se infiltreaza in tot corpul, il inunda cu o stare de beatitudine chimica, reface conexiunile neurale, permitand ca o parte tot mai mare din constiinta plonjorilor sa se strecoare in ghergheful vast al oceanului, in imensa constiinta colectiva. Sosirea unei nave de ultranauti va bulversa viata comunitatii, iar Naqi se va contopi cu oceanul in incercarea de a-si regasi sora si de a salva lumea lor de la distrugere.

Turnul si oceanul sunt relicve ale Jonglerilor Mintii, o entitate interstelara din Spatiul Revelatiilor.


0 comentarii: