vineri, 12 iulie 2013

Nascut in iulie? Cadoul Nemira te asteapta! - Editura Nemira


Esti nascut in iulie? Editura Nemira a pregatit un cadou pentru toti sarbatoritii lunii iulie, 50% reducere pentru orice comanda realizata.


Adauga in cos cartile tale preferate, introdu codul "IULIE2013" in campul Cod Promotii si beneficiaza de 50% reducere.


Daca e 14 iulie, atunci Franta se afla in mare sarbatoare. Uimitoarea parada militara de pe Champs-Elysees, ceremoniile elegante si focurile de artificii ce au loc in data de 14 iulie marcheaza un nou an de aniversare a Frantei.


Editura Nemira transmite Bonne anniversaire, France! si sarbatoreste Ziua Frantei cu o parada speciala a autorilor francezi prezenti in colectiile Nemira. Pana la 75% reducere pentru titlurile voastre preferate ale scriitorilor francezi.


Vara aceasta Editura Nemira a pregatit pentru tine un cocktail racoros si variat, cu reduceri de pana la 55% . Vom folosi cuburi de gheata lasate in suspans, sucuri de fructe aromate si misterioase, umbrelute colorate si acel je ne sais quoi ce reprezinta, de fapt, bucuria unei noi lecturi.


Deschide meniul nostru de cocktail-uri si alege-ti preferatul! Misterul lui Edwin Drood , de Charles Dickens, Crima de mantuiala , de Raymond Chandler, Trilogia Jocurile Foamei , de Suzanne Collins siVorbitor in numele mortilor , de Orson Scott Card sunt numai cateva dintre titlurile ce vor sa ajunga in biblioteca ta.




Era o vreme cand credeam ca viata e o porcarie. Barbatii ne-au frant inimile, am lucrat pentru niste veritabili porci, ne-am ingrasat, cu toti paparazzi pe urmele noastre. Ajunsesem in cel mai crunt declin. Ba chiar purtam pantofi fara toc.

Dar, doua victime s-au transformat in doua scorpii: am devenit obraznice!

Am reusit sa gasim o solutie sa chiulim saptamani la rand, iar seful sa continue sa creada ca suntem adevarate eroine. Am aflat cum sa facem ca viata noastra amoroasa sa fie mult mai buna decat a colegilor nostri de apartament. Am invatat tehnica perfecta a dezbracarii, care sa ii convinga pe noii nostri iubiti ca nu suntem chiar lipsite de sani.

Adio, Domnisoara Corectitudine. Bine te-am gasit, Domnisoara Sexi!

Volumul Ghidul fetelor obraznice, de Tara Palmer-Tomkinson si Sharon Marshall , alaturi de peste 40 de alte titluri, te asteapta cu o reducere de 75% .




0 comentarii: