marți, 9 iulie 2013

Cocktail cu reduceri de pana la 55% - Editura Nemira


Vara aceasta Editura Nemira a pregatit pentru tine un cocktail racoros si variat, cu reduceri de pana la 55% . Vom folosi cuburi de gheata lasate in suspans, sucuri de fructe aromate si misterioase, umbrelute colorate si acel je ne sais quoi ce reprezinta, de fapt, bucuria unei noi lecturi.

Deschide meniul nostru de cocktail-uri si alege-ti preferatul! Misterul lui Edwin Drood , de Charles Dickens, Crima de mantuiala , de Raymond Chandler, Trilogia Jocurile Foamei , de Suzanne Collins siVorbitor in numele mortilor , de Orson Scott Card sunt numai cateva dintre titlurile ce vor sa ajunga in biblioteca ta.
Romanul Clanurile de pe Alpha spune povestea satelitului Alpha III M2 pe care terienii si-au stabilit un spital de psihiatrie. Dupa un timp, colonistii psihopati si-au format aici un sistem pe baza de clanuri: in varful scarii ierarhice sunt paranoicii si maniacii (clasa cea mai activa); la celalalt capat, hebefrenicii si depresivii.

Intre acestia, nevroticii, schizofrenicii si schizofrenicii polimorfi (membrii creativi ai societatii). De douazeci si cinci de ani, clanul bolnavilor mintal nu a mai avut nici o legatura cu Terra.

Pe Pamant, Chuck Rittersdorf duce o viata de cosmar alaturi de Mary, iar singura cale de a scapa de problemele conjugale ar fi asasinarea femeii. Mary face parte din expeditia teriana, care se va duce pe Alpha III M2 cu misiunea de a revendica Imperiul Alphan - prilej visat de Chuck, caci este angajat de CIA ca programator de simulacre...

Volumul Clanurile de pe Alpha, de Philip K. Dick , alaturi de peste 250 de alte titluri, este disponibil la pret fix, intre 5 si 20 de lei .0 comentarii: