marți, 2 iulie 2013

Reduceri de 40% in luna lui Cuptor - Editura Nemira


Oficial am intrat in luna lui Cuptor. Traditia populara ne-a invatat ca aceasta luna este cea mai calduroasa din an, luna in care vom cauta umbra unui copac mai des decat oricand.


Daca tot suntem "amenintati" de caldura, atunci, de ce sa nu o transformam in beneficiul nostru?Topim preturile mai repede decat este topit un cub de gheata. Nemira iti ofera o reducere de pana la 40% la titluri arzator de bune .
Luna de luna cititorii se intalnesc la Clubul de lectura Nemira . In data de 22 iulie, un nou volum din colectiile de carte Nemira va fi dezbatut, 2001: Odiseea spatiala de Arthur C. Clarke. 


Editura Nemira iti ofera saptamana aceasta 35% reducere la toate titlurile autorului Sir Arthur C. Clarke . Pregateste-te de urmatoare editie a Clubului de lectura Nemira! (Re)citeste 2001:Odiseea spatiala, precum si celelalte titluri din universul literar al lui Arthur C. Clarke.


Pentru unii cartile sunt mai mult decat pagini si cuvinte, pentru unii cartile reprezinta adevarate comori literare. Sunt acei cititori pentru care experienta lecturii reprezinta totul, iar biblioteca lor trebuie sa gazduiasca cele mai bune editii.

Daca si tu esti un astfel de cititor, nu lasa sa treaca pe langa tine ultima sansa de a avea editia de colectie Cantec de gheata si foc.
Clubul de lectura Nemira este locul in care pasionatii de lectura se intalnesc pentru a dezbate cartile lor preferate, alaturi de scriitori si editori deopotriva! La cea de-a patra editie a Clubului de lectura Nemira, care a avut loc pe 17 iunie, cititorii au discutat indelung romanul Ubik de Philip K. Dick , una dintre cele mai bune 100 de carti scrise in limba engleza din secolul trecut potrivit revistei Time.

Urmatoarea intalnire a Clubului de lectura Nemira va avea loc luni, 22 iulie, ora 19.00 in aceeasi mansarda primitoare a librariei Carturesti Verona. Cartea aleasa de catre cititori pentru luna iulie este 2001: Odiseea spatiala de Arthur C. Clarke , o adevarata capodopera a literaturii SF.


Mult asteptata continuare a Talismanului este unul dintre cele mai influente si mai pretuite romane scrise vreodata.

Jack Sawyer, detectiv in Los Angeles, iesit acum la pensie, se retrage intr-un catun din Wisconsin. Nu are nici o nostalgie pentru intamplarile petrecute cu douazeci de ani in urma, care l-au purtat intr-un univers paralel, numit Teritorii. In Wisconsin insa se petrec o serie de crime oribile, iar prietenul sau, seful politiei locale, il roaga sa-l ajute la prinderea ucigasului.

Pe masura ce mesajele criptice din reveriile sale devin tot mai greu de ignorat, Jack se simte atras din nou in Teritorii si-n propriul sau trecut, unde trebuie sa gaseasca puterea sufleteasca pentru a intra in casa de la capatul drumului forestier, in care se adaposteste raul feroce.

Volumul Casa intunericului, de Stephen King si Peter Straub , alaturi depeste 250 de alte titluri, este disponibil la pret fix, intre 5 si 20 de lei .

0 comentarii: