vineri, 11 ianuarie 2013

Priveste in viitor cu Nautilus si 30% reducere


Nemira da startul promotiilor noului an cu cel mai celebru brand din science-fictionul romanesc, colectia Nautilus SF. In acest weekend, iti oferim o reducere de 30% pentru volumele colectiei Nautilus.

De douazeci de ani, Nautilus propune cititorilor sai toate numele mari ale literaturii SF & Fantasy, rasplatite cu cele mai reputate premii literare ale genului. Daca imaginatia are totusi granite, fiti siguri ca fiecare volum le va impinge si mai departe.

Fa loc in biblioteca ta pentru autorii celebri de la Nautilus, esenta SF-ului mondial: Frank Herbert, Philip K. Dick, Orson Scott Card, Sir Arthur C. Clarke sau antologiile lui Gardner Dozois si multi altii.

Fii inaintea tuturor, priveste in viitor!


Numit de Jean Paul Sartre "unul din cei mai mari scriitori ai tuturor timpurilor", John Dos Passos este un autor complex si complet ce si-a pus amprenta asupra literaturii americane si internationale deopotriva, printr-un stil original, ce avea sa influenteze autori de pretutindeni.

Pe 14 ianuarie 2013 se implinesc 117 ani de la nasterea lui John Dos Passos si Nemira ii sarbatoreste viata si cariera cu o reducere de 50% pentru Trilogia S.U.A. pe toata durata weekendului.

Daca ati fost vreodata intrigati de puterea "visului american", de prosperitatea surprinzatoare a acestei tari si de transformarile suferite odata cu venirea Marii Depresiuni, John Dos Passos va va duce "in spatele cortinei" cu aceasta trilogie.

Profita in acest weekend de reducerea oferita de Nemira si descopera o adevarata pagina de istorie americana intr-un stil narativ aparte.


Nu se intampla des, dar atunci cand se intampla, nu putem decat sa ne bucuram: aparitia unui roman strain al carei actiune se petrece in Romania, dar care nu exploateaza folclorul vampirilor si nici figura lui Dracula.

Nominalizat in 2012 la Premiile Orange pentru Fictiune, romanul Georginei Harding - Pictorul fara glas spune o poveste despre identitate, despre adaptarea la lumile ce par sa dispara si sa se nasca, este o poveste despre prietenie, regasire si iubire, desi nu este un roman de dragoste.

A utoarea britanica a construit o Romanie in perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial, cuprinzand momente dinainte, din timpul si de dupa conflagratie, pe fondul careia a plasat doua personaje centrale, Augustin si Safta.

0 comentarii: