marți, 15 ianuarie 2013

Nemira te tine in Suspans!


Horror, thriller, policier. Intr-un cuvant... Suspans.

Una dintre cele mai renumite colectii de la Nemira se intoarce in atentia cititorilor sai. Cele mai captivante personaje, rasturnari de situatie, crime si investigatii. Numai in colectia Suspans.

Profita si tu de de super reducerea de 35% pentru titlurile colectiei Suspans. Te asteapta noutatileRegelui , Bucurestiul din '97 vazut prin ochii Rodicai Ojog Brasoveanu si Londra subterana marcata decrime si cripte sinistre .

Pregateste-te pentru o adevarata aventura!


13 cu noroc pentru Stephen King

Stephen King are in fata un an plin de evenimente literare si cinematografice care ii vor confirma inca o data, daca mai era necesar, pozitia sa de rege incontestabil al horror-ului si de icoana a literaturii universale.

O lansare ce va umple de bucurie sufletele a milioane de fani, o pelicula ce se anunta a fi un hit si o noua colaborare cu televiziunea, sunt numai cateva dintre momentele ce vor marca anul 2013 in cariera Regelui.

La inceputul unei zile din "miez de octrombrie", Philip Marlowe, "spilcuit, curat, barbierit si treaz", merge in vizita la resedinta batranului domn Sternwood, ca sa se ocupe de Arthur Gwynn Geiger, care se da negustor de carti rare. Fiica cea mare a gazdei are insa impresia ca detectivul a fost angajat ca sa-l gaseasca pe sotul ei disparut cu o luna in urma.

Investigatorul ajunge la librarie si afla din intamplare ca Geiger are obiceiul de a imprumuta literatura pornografica de la magazinul personal. Marlowe il urmareste pana acasa si ramane de veghe.

Tipetele si impuscaturile care se aud dinauntru il pun pe jar. Detectivul se napusteste in casa si-l gaseste pe Geiger fara suflare. Alaturi de el, o vede pe Carmen, fiica cea mica a lui Sternwood, goala si sub influenta drogurilor.

"Somnul de veci este o poveste cu sex, droguri si santaj in inalta societate, spusa de un dur cinic, Philip Marlowe. (...) Ceea ce il scoate in evidenta este calitatea mintii care l-a conceput. Aptitudinea lui Chandler de a scrie povesti senzationale se vede din multiplele intorsaturi ale intrigii, iar romanul se citeste cu inevitabilitatea simpla a unei tragedii grecesti." ~ Ian Rankin


RECOMANDARI NEMIRA:

0 comentarii: