marți, 22 ianuarie 2013

Lichidari de stoc: pana la 89% reducere

Nemira da startul campaniei de soldare, cu super reduceri si o oferta generoasa de carte. Bucura-te de reduceri de pana la 89% si fa-ti proviziile de carte Nemira.

Cele mai bune titluri, aflate in topul vanzarilor la Nemira, cei mai prestigiosi autori te asteapta acum cu reduceri semnificative. Atentie! Stocul este limitat asa ca te sfatuim sa te grabesti.

Economisesti si citesti!


Numarul 2 al Colectiei de Povestiri Stiintifico-Fantastice Anticipatia (CPSFA) a iesit din tipar si va propune cateva lecturi de exceptie.

Incepem cu povestirea Imparatul de pe Marte, de Allen M. Steele, ce a aparut in Antologia The Year's Best Science Fiction #28, editata de Gardner Dozois. Castigator al premiului Locus pentru volumul Orbital Decay si adesea comparat cu celebrul autor Gregory Benford, Steele reuseste sa creeze o veritabila poveste science-fiction in Imparatul de pe Marte, ce functioneaza ca un studiu psihologic fascinant.

Continuam apoi cu Marte, marea iubire a SF-ului, de Tudor Ciocarlie, si trecem in revista o tema importanta a literaturii SF. "De ce a ajuns oare Marte sa inflacareze atat de mult imaginatia scriitorilor si sa nasca sute de romane si povestiri, tesand astfel o istorie literara atat de bogata si de influenta, incat literatura care are in centru Planeta Rosie sa devina odata cu nuvela lui Allen Steele chiar metaliteratura? [...]"


IN CURS DE APARITIE LA NEMIRA:

0 comentarii: