marți, 8 ianuarie 2013

Cele mai populare titluri Nemira au 25% reducere


Se poarta restrospectivele la inceput de an, asa ca editura Nemira se aliniaza la acest trend cu o promotie speciala. Saptamana aceasta va oferim 25% reducere pentru 50 cele mai bine vandute titluri la Nemira din 2012.

Descoperiti acum cele mai bine vandute titluri de la Nemira, autori de renume la cele mai mici preturi.


Cumpara de pe Nemira.ro in valoare de minim 200 ron si primesti un voucher valoric de 50% din comanda pe care ai facut-o.

Voucherul are valabilitate de 30 de zile si este valabil doar pentru comenzi facute pe Nemira.ro. Castigatorul va fi desemnat in functie de cea mai mare comanda facuta in perioada 08-14 ianuarie 2013.


In Disfunctia Realitatii, Peter F. Hamilton imparte omenirea in Adamisti si Edenisti. Dupa lungi razboaie, acestia par ca au ajuns la un consens. Dar Adamistii continua sa creada in diverse religii (cresinism, islam), in timp ce Edenistii doresc sa transceada aceste credinte si conditia lor umana prin noi descoperiri genetice.

"Space opera la scara epica: zeci de personaje, sute de planete, intrigi ramificate prin tot universul si decoruri care se întind de la colibe din lemne si sate înnoroiate, pâna la nave stelare inteligente si sori nou-aparuti. Descrierea cea mai scurta: este mare, este buna si, din fericire, este abia prima parte a trilogiei.” Amazon.com

"Ce a reusit Asimov pentru robotica, reuseste Hamilton pentru ingineria genetica, inclusiv o cultura întreaga bazata pe avantajele ei. În privinta scenelor de actiune, a bataliilor spatiale si a tehnologiilor folosite în zborurile interstelare, Hamilton îi depaseste pe toti autorii de SF.”

0 comentarii: