miercuri, 18 iulie 2012

Un nou roman semnat de Marc Levy - TREI


Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea)
STRANIA CALATORIE A DOMNULUI DALDRY


Autor: Marc Levy
Traducere din franceza de Marie-Jeanne Vasiloiu
Colectia: Fiction Connection
Nr. de pagini: 336
Pret: 35.00 lei

Editura: Trei



"Este greu sa faci previziuni, mai ales cand este vorba despre viitor." - Pierre Dac

"Barbatul care va conta cel mai mult in viata ta tocmai a trecut prin spatele tau. Ca sa-l gasesti, va trebui sa faci o calatorie lunga si sa intalnesti sase persoane care te vor conduce la el...
Alice, in tine sunt doua vieti. Cea pe care o cunosti si o alta, care te asteapta de multa vreme."

Londra, 1950
Alice duce o viata linistita, impartita intre munca sa, care o pasioneaza si grupul ei de prieteni, cu totii artisti ocazionali. Totusi, in ajunul Craciunului, viata ei va fi complet bulversata. In timpul unei excursii la balciul din Brighton, o ghicitoare ii prezice un viitor misterios. Alice n-a crezut niciodata in astfel de lucruri, dar nu poate sa-si alunge din minte cuvintele femeii, iar noptile ii sunt bantuite de cosmaruri care par pe cat de reale, pe atat de inexplicabile.

Vecinul ei de palier, domnul Daldry, celibatar convins, gentleman excentric si mucalit, o determina, din niste motive obscure, sa ia in serios vorbele ghicitoarei si sa le gaseasca pe acele sase persoane care o vor conduce spre destinul ei.
De la Londra la Istanbul, Daldry se hotaraste sa o insoteasca intr-o calatorie neobisnuita...

Marc Levy este cel mai citit autor francez contemporan din lume. Nascut in 1961, la Paris, el a avut parte de un parcurs profesional fascinant: a fost mai intai voluntar la Crucea Rosie, apoi antreprenor in SUA, dupa care a fondat una dintre cele mai importante companii de arhitectura din Franta. Cariera sa de scriitor a demarat cu maximum de succes in anul 2000, cand a publicat romanul "Si daca e adevarat…", vandut in intreaga lume in milioane de exemplare si ecranizat de Steven Spielberg (2005). Cartea a aparut in limba romana la Editura Trei, alaturi de celelalte romane ale lui Marc Levy: In alta viata; Te voi revedea; Prietenii mei, iubirile mele; Sapte zile pentru o eternitate; Copiii libertatii; Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus; Prima zi; Prima noapte; Hotul de umbre.
Cartile scrise de Marc Levy au fost traduse in 45 de limbi si s-au vandut in peste 26 de milioane de exemplare.

3 comentarii:

!Melamine spunea...

Pare foarte interesanta cartea. Imi place coperta. Mi-as fi dorit sa traiesc si eu la Londra in 1950 sau chiar si acum.

Diana spunea...

Si eu mi-as fi dorit sa traiesc oriunde numai in Romania nu.
Romania e frumoasa, dar cu siguranta nu in partea unde traiesc eu.

!Melamine spunea...

Avem o tara foarte frumoasa doar ca nu stim sa profitam de ea :D