luni, 2 iulie 2012

Contrariile se atrag


Dragi cititori,

In colectia Psihologia Practica a aparut un nou titlu: Contrariile se atrag scris de psihoterapeuta Renee Baron. Scrisa intr-un limbaj accesibil cu ilustratii sugestive, aceasta carte poate fi utila tuturor celor care incearca sa se inteleaga mai bine, sa se dezvolte si sa fie in armonie cu ceilalti.
 Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea)

   CONTRARIILE SE ATRAG

  Autor: Renee Baron
  Traducere din engleza de Oana Munteanu
  Nr. de pagini: 224
Pret: 29.00 Ron
  Pentru comenzi la un preţ special apăsaţi AICI
   Colectia: Psihologie Practica
   Editura TREI


Nu mai lasati diferentele sa va desparta

Adesea ne indragostim de oameni diferiti de noi. Dar dupa un timp ajungem in conflict. Se pare ca avem o nevoie instinctiva de a cauta in cealalta persoana o anumita parte "lipsa" din noi insine, dar, pe de alta parte, ajungem rapid in punctul de a ne considera incompatibili. Sa fie asa pentru ca barbatii si femeile sunt fundamental diferiti? In volumul de fata Renee Baron ne vorbeste despre elementele definitorii ale personalitatii noastre - ce ne energizeaza, cum percepem lumea, cum luam deciziile, cum ne conducem viata - a caror combinare determina tipul de personalitate pe care-l avem. Pe langa informatii cu privire la tipurile de personalitate, autoarea ofera si chestionare pe care cititorul le poate completa pentru a se intelege mai bine, precum si caracterizari ale interactiunii dintre persoane cu tipuri diferite, subliniind partile bune ale interactiunii, impasul relational in care se poate ajunge, precum si modalitati practice de a media conflictele aparute in cuplu.

3 comentarii:

!Melamine spunea...

Consider ca genul acesta de carte este foarte interesant. Mi-ar placea sa citesc aceasta carte.

Katherine spunea...

Cand am citi titlul credeam ca este vorba despre cartea Chimie perfecta.

Andreea spunea...

Nu am cumparat niciuna din aceasta serie,insa mi le-as dorii,caci sunt atrasa de psihologieiar aceasta carte chiar m-ar ajuta:)).